Het laatste voetbalnieuws met Samsungs app Kick

Met alle Europese competities en de Eredivisie middenin het seizoen, zijn het drukke tijden voor voetbalfans. Om altijd op de hoogte te zijn van het laatste voetbalnieuws, lanceert Samsung de gratis app Kick. Met deze voetbal-app heb je inzicht in de laatste wedstrijduitslagen, speelschema’s en voorbeschouwingen en vergelijk je spelers met statistische vergelijkingen. Met Kick kan iedereen een voetbalexpert zijn.

Andrés Guardado, Lasse Schöne of Jordy Clasie? Meningsverschillen over wie de beste voetballer van de Nederlandse competitie is, roepen bij veel fans verhitte discussies op. Met Kick heb je dit jaar een nieuwe troef in handen tijdens dit soort gesprekken, harde data. In overzichtelijke statistieken vergelijk je de onderlinge prestaties van spelers van PSV, Feyenoord en alle andere clubs en heb je beschikking over wedstrijdschema’s, standen en topscorerslijsten van alle grote Europese competities, inclusief de Eredivisie.

“Kick is perfect voor voetbalfans die zelf controle willen over hun voetbalbeleving,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met Kick ben je niet langer afhankelijk van wat de commentator je tijdens de wedstrijd vertelt, je zoekt alle informatie die jij wilt zelf snel en gemakkelijk op.”

Met Kick weet je meer dan de gemiddelde voetbalcommentator en ben je dit weekend als eerste op de hoogte van treffers bij Feyenoord – PSV en de stand bij FC Twente – FC Groningen. Je hebt alle achtergrondinformatie letterlijk bij de hand, op je tablet of smartphone.

Kick is beschikbaar voor smartphones en tablets van Samsung, waaronder de Galaxy Note 4, Galaxy S5, Galaxy S4, Galaxy Tab S 10.5, Galaxy Tab S 8.4 en Galaxy Tab 4.De Samsung Kick app is te downloaden in de Google Play Store.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel