Help op afstand je ouders of grootouders met de nieuwe app van Doro

Smartphones kunnen meer dan ooit, maar voor senioren die niet zijn opgegroeid met de laatste technologische trends kan het dagelijks gebruik van smartphones een uitdaging zijn. Daarom lanceert Doro vandaag de nieuwe app My Doro Manager. Met My Doro Manager kunnen familie en vrienden van Doro Liberto® 820 gebruikers op afstand helpen door in te loggen op de smartphone en bijvoorbeeld apps installeren of te helpen met het instellen van het toestel.

Nu families steeds verder uit elkaar wonen, is het niet altijd meer mogelijk om grootouders of ouders persoonlijk te helpen met hun nieuwe telefoon. Doro weet dat senioren het advies van kinderen, kleinkinderen en vrienden het best accepteren. Daarom helpt My Doro Manager senioren de mogelijkheden van smartphones te ontdekken aan de hand van familie en vrienden, maar nog belangrijker is dat de app gebruikers extra veiligheid en geruststelling biedt.My Doro Manager is in eerste instantie alleen beschikbaar voor Android via de Google Play Store, de iOS versie wordt begin 2015 verwacht. De app zal bestaan uit twee onderdelen:
  • Een app waarmee kinderen, kleinkinderen en vrienden van Doro Liberto®820 gebruikers op afstand het toestel kunnen installeren, configureren, gebruikersinformatie kunnen lezen en content kunnen delen zoals foto’s, contacten en nieuwe apps.
  • Een app voor de gebruiker van de Doro Liberto® 820 met tutorials, tips en de mogelijkheid om anderen toestemming te geven het toestel mede te beheren. De gebruiker behoudt de volledige controle over het toestel en kiest zelf of aanpassingen worden geaccepteerd.
De Doro Liberto® 820 is beschikbaar in de winkels vanaf midden november en verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 269,- incl. btw. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel