Handige app? Reclamefolder.nl meer dan 400.000 downloads

Er zijn apps waarvan je in eerste instantie denkt: "tja wat moet ik hier nou mee'. Maar de app van Reclamefolder.nl is populair: 18 maanden na de introductie is de grens van 400.000 downloads al ruim overschreden. Met de app hebben consumenten met een smartphone of tablet altijd en overal toegang tot alle actuele reclamefolders van landelijke en regionale winkels. Met de nieuwste update is het onder andere mogelijk om zelf een persoonlijke reclamefolder met favoriete aanbiedingen samen te stellen. Veel producten uit de reclamefolders kunnen nu ook direct besteld worden in de webshop.

“Reclamefolders met voordeelaanbiedingen blijven populair in Nederland,” zegt Robin Streng van Reclamefolder.nl. “Uit cijfers van marktonderzoekbureau Gfk blijkt dat de helft van alle Nederlanders reclamefolders leest. Het Reclamefolder.nl platform heeft meer dan 1,5 miljoen gebruikers per maand die ruim 6 miljoen keer een reclamefolder raadplegen.” Op de site was het al langer mogelijk om te zoeken naar folderaanbiedingen van een bepaalde winkel in de buurt, waarbij gelijk het adres getoond wordt. Dankzij de Reclamefolder.nl-app is die informatie nu ook altijd en overal beschikbaar via een smartphone of tablet.

Na de nieuwste update is de app geoptimaliseerd voor de hogere schermresolutie van de iPad en is de app geschikt voor iPhone 5 en iPad mini. Verder is voorzien in een volledige integratie met iCloud. Voor alle iOS-gebruikers geldt dat zij profiteren van het verhoogde bedieningsgemak, de hogere snelheid, het vernieuwde prikbord en de mogelijkheid om producten uit bepaalde reclamefolders direct online te bestellen. De diverse foldes zijn heel eenvoudig per categorie zichtbaar te maken.Reclamefolder.nl is overigens niet de enige reclame folder app in Nederland. Zo heb je ook Folders.nl en Folder.nl. Het meteen bestellen vanuit de app heeft absoluut waarde. Hopelijk stopt nu wel de enorme vloed van ouderwetse geprinte reclamefolders die dagelijks door de brievenbus glijden. 

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel