Good Technology komt met beveiligde mobiele oplossing die zakelijk en persoonlijk datagebruik scheidt

 
Good Technology, leider in mobiele beveiliging, kondigt de beschikbaarheid aan van Good Work™ with Data. Dit is de eerste beveiligde mobiele data-oplossing in de sector die volledig is geïntegreerd in zakelijke apps en toegang biedt tot zakelijke e-mails, kalenders en contacten. Good Work with Data maakt het voor de IT-afdeling mogelijk om zakelijk en persoonlijk datagebruik op hetzelfde device te scheiden. Hiermee betalen organisaties direct voor het afgesproken mobiele app-gebruik, zonder dat ze een programma nodig hebben voor toelages en vergoedingen voor werknemers. Good Work with Data is nu beschikbaar voor pilot-implementaties op iOS en Android-platformen.

Wereldwijd maken IT-managers en juridisch adviseurs zich steeds vaker zorgen over wie er verantwoordelijk is voor werkgerelateerd datagebruik op persoonlijke devices van medewerkers. De IT-afdeling moet niet alleen toegang verschaffen tot zakelijke systemen, maar er ook voor zorgen dat alle data is beveiligd, de privacy is gewaarborgd en wetgeving in acht is genomen. Om te voldoen aan belastingverplichtingen en HR- en juridische regelgeving, moeten organisaties het zakelijke gebruik van persoonlijke devices beter beheren en de juiste vergoeding aanbieden aan medewerkers. Wanneer medewerkers weten dat de kosten van een zakelijke app worden vergoed door hun werkgever en ze niet zelf voor de kosten opdraaien, hebben organisaties meer profijt van de voordelen van mobiliteit en de betrokkenheid van medewerkers. 

Good Work with Data is beschikbaar voor pilot-implementaties en is zo ontworpen dat elke app die is gebouwd op het Good Dynamics-platform gebruik kan maken van deze innovatie. Dit biedt nieuwe kansen in de B2B-, B2C- en IoT-markt. 

Door een koppeling met het Good Dynamics-platform (waar Good Work gebruik van maakt) kunnen IT’ers eenvoudig configuratie-aanpassingen doen en datagebruik direct koppelen aan zakelijke apps. Hiermee bespaart de IT-afdeling – en dus de organisatie – tijd en geld. 

“De eerste stap in onze BYOD-reis was het testen van verschillende ‘container’-technologieën naast elkaar met verschillende gebruikers”, aldus Ravi Waran, chief information officer bij Albemarle. “We hebben Good Technology gekozen voor de gebruiksvriendelijkheid en unieke aanpak die het mogelijk maakt zakelijke en persoonlijke apps en data op mobiele devices te scheiden. We breiden BYOD momenteel uit naar meer gebruikers en landen. We vinden het belangrijk er alles aan te doen om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit doen we onder andere door gebruik te maken van de split billing-oplossing van Good voor het scheiden van zakelijke en persoonlijke datakosten van klanten.” 

“De EMM-markt evolueert snel en richt zich steeds meer op toegangsbeheer en datacontrole op alle devices, waaronder Internet of Things”, zegt Chris Hazelton, Research Director bij 451 Group. “Hieronder valt ook het vaststellen van de werkgerelateerde servicekosten op persoonlijke devices in BYOD-omgevingen.” 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel