Goed nieuws van Dropbox

Wie kent Dropbox niet? Het in juli 2007 opgerichte bedrijf maakt het mogelijk om heel eenvoudig bestanden te synchroniseren op en met verschillende apparaten. Het gratis programma, beschikbaar voor Apple computers en Windows, staat je toe om bestanden die je in de speciale Dropbox folder opslaat via de Cloud op een hele reeks andere toestellen te openen. Iedere aanpassing wordt op de achtergrond en automatisch op al je computers, telefoons en tablets veranderd. Je bent dus overal en altijd up-to-date. Dropbox is beschikbaar voor Android smartphones en tablets, iOS en zelfs BlackBerry.

Dropbox heeft meer dan 50 miljoen gebruikers in 175 verschillende landen. Op dit moment is het programma geïnstalleerd op meer dan 250 miljoen apparaten.  Dus per gebruiker gemiddeld op maar liefst 5 andere toestellen. Alle gebruikers krijgen gratis 2 Gb opslag. Dit kan maximaal 18 Gb worden als je 16 nieuwe gebruikers toe laat voegen.

Wil je meer Gb dan moet je betalen. Voor 50 Gb is dat $ 9,99 per maand en voor 100 Gb $ 19,99. Het goede nieuws is dat Dropbox je nu 100 Gb geeft voor de prijs van 50 Gb en je krijgt nu 200 Gb in plaats van 100 Gb.

Dropbox werkt overigens razendsnel en is bijzonder betrouwbaar. Er is geen betere cloud opslagservice.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel