G Data komt met slimme beveiliging voor al je mobiele apparaten

G Data zal de nieuwste generatie van zijn mobiele beveiligingsoplossingen voor bedrijven en consumenten tonen tijdens het Mobile World Congress 2014 in Barcelona. G Data Internet Security voor Android is het solide beveiligingspakket voor smartphones en tablets. De slimme oplossing biedt niet alleen bescherming tegen spyware en gevaarlijke websites, maar ook tegen de onprettige consequenties van het verlies van een toestel.

Daarnaast is er ouderlijk toezicht aan het pakket toegevoegd waarmee jongere gebruikers van mobiele apparaten kunnen worden beschermd. G Data toont op de beurs ook zijn nieuwe MobileDeviceManagement-oplossing. Deze kan door ondernemingen worden ingezet voor een gemakkelijke controle van de BYOD-policy en om cyberaanvallen op de IT-infrastructuur af te weren. G Data is te vinden op Stand 6B40 in Hal 6 op het Mobile World Congress 2014, dat van 24 tot 27 februari plaatsvindt in Barcelona.

Alles-in-één-beveiliging voor Android smartphones en tablets
G Data Internet Security voor Android levert betrouwbare, complete bescherming voor smartphones en tablets. Naast bescherming tegen malware, gevaarlijke apps en risico’s tijdens het surfen, biedt de slimme beveiligings-app een oplossing voor de vervelende gevolgen van het verliezen van het apparaat. Smartphones kunnen worden teruggevonden en alle gegevens kunnen op afstand worden gewist. Het is mogelijk om reeksen telefoonnummers te blokkeren, waardoor bijvoorbeeld dure servicenummers niet meer per ongeluk (of door malware) kunnen worden gebeld. De nieuwe phishing- en malwarebescherming maken gebruik van een cloud-verbinding om zelfs de nieuwste bedreigingen te kunnen herkennen en blokkeren. Dankzij het geïntegreerde ouderlijk toezicht kunnen kinderen veiliger surfen. Ouders kunnen ongeschikte websites blokkeren, geïnstalleerde apps met een wachtwoord afschermen en in- en uitgaande oproepen aan bepaalde telefoonnummers blokkeren.
Netwerkoplossingen Generatie 13: Beveiliging van mobiele apparaten altijd onder controle
Mobiele apparaten worden in de nieuwe G Data-netwerkoplossingen geïntegreerd als volwaardige clients. De uitgebreide MobileDeviceManager kan door beheerders worden gebruikt om alle smartphones en tablets in de gaten te houden. Alle relevante security-handelingen kunnen worden verricht via de centrale managementconsole, zoals het plannen van malware-scans, het configureren van wachtwoordbescherming voor belangrijke apps, het beveiligen van zakelijke contacten en het instellen van diefstalbescherming.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel