Facebook-app Whatsgo officieel gelanceerd

Je wilt natuurlijk altijd op de hoogte zijn van wat er bij jou in de buurt te doen is. En welke plannen je vrienden hebben voor komend weekend. Met de afgelopen zaterdag gelanceerde Facebook-app Whatsgo is dit mogelijk. Met de app zie je snel en overzichtelijk welke activiteiten en evenementen er in de buurt worden georganiseerd. De app was al sinds mei in een bèta-versie te gebruiken.

Als gebruiker geef je zelf je voorkeuren aan en je ontvangt daardoor alleen informatie over activiteiten die aansluiten bij jouw persoonlijke interesses. Zo ben je altijd op de hoogte van interessante evenementen in de buurt. Bovendien zie je in je tijdlijn ook welke festivals, optredens of andere activiteiten jouw Facebook-vrienden gaan bezoeken. 

Whatsgo biedt zo voor ondernemers een uitgelezen mogelijkheid om activiteiten en evenementen in het hart van de doelgroep onder de aandacht te brengen. Op deze manier vergroten ondernemers via Whatsgo het bereik van hun aankondigingen en vormt Whatsgo een ideaal promotiekanaal.

Groei
Tijdens de bèta-periode is het team achter Whatsgo druk bezig geweest om ondernemingen aan zich te binden. Inmiddels maken diverse musea, poppodia en cafés gebruik van de mogelijkheid om hun activiteiten via Whatsgo te promoten. Ook het aantal gebruikers is groeiende.

Marcel Eilering, mede-oprichter van Whatsgo: “De afgelopen tijd hebben wij veel positieve reacties gehad van zowel gebruikers als ondernemers die via Whatsgo hun activiteiten promoten. Dankzij hun feedback hebben we enkele verbeteringen door kunnen voeren. Zo zijn locaties permanent zichtbaar, ook als ze op dat moment geen aanbod van activiteiten hebben. Voor ons is nu het juiste moment om officieel live te gaan, ook omdat in september traditioneel het culturele seizoen geopend wordt. We verwachten dan ook dat het aantal activiteiten flink zal gaan groeien de komende tijd.” 

Whatsgo wil met de app vraag en aanbod van activiteiten via social media dichter bij elkaar brengen. Eilering: “Met Whatsgo ben je altijd op de hoogte van wat er bij jou in de buurt te doen is. Whatsgo gaat veel verder dan de mogelijkheden die Facebook biedt. Zo kun je op elk moment op web en mobiel een overzicht krijgen van de leuke activiteiten in je buurt. Whatsgo stelt je locatie én interesses centraal. Je kunt zelf aangeven in welke categorieën je wilt zoeken en heel gemakkelijk activiteiten delen en vrienden hiervoor uitnodigen.”

Gebruikers kunnen de app gratis downloaden en gebruiken via apps.facebook.com/whatsgo-app. De kosten en voorwaarden voor bedrijven die hun activiteiten via Whatsgo onder de aandacht willen brengen, zijn te vinden op www.whatsgo.com

Door: persbericht Whatsgo 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel