Ezwim lanceert Ezwim rTEM+: real-time inzicht in mobiele telefoon kosten

Ezwim lanceert Ezwim rTEM+ 
Ezwim, de wereldwijde leider in Telecom Expense Management (TEM) technologie, lanceert vandaag een nieuw product, Ezwim rTEM+. Ezwim rTEM+ (uitgesproken als Ezwim rTEM Plus) geeft je Real-Time inzicht in je mobiele telecom verbruik en helpt daardoor “bill shock” voorkomen. Bedrijven accepteren ‘bill schock’ niet langer. Zij eisen een oplossing dat overmatig gebruik signaleert op het moment dat het gebeurt of zelfs voordat het gebeurt.

In het verleden waren facturen van mobiele providers berucht vanwege hun onvoorspelbaarheid. Veel bedrijven hebben bundels aangeschaft om deze onzekerheid te verkleinen. Echter, volledige “all inclusive” bundels zijn erg zeldzaam. Als een gebruiker een film download via een data card in het buitenland, is de kans zeer klein dat de provider lacht en zegt “dat is inbegrepen”. In plaats daarvan stuurt de provider een “shocking” factuur.

Het versturen van waarschuwingen hiervoor is exact wat Ezwim rTEMdoet.

De basis van de Ezwim rTEM+ oplossing is een App die eenvoudig op de meeste smartphones geinstalleerd kan worden. De App monitort het spraak en data verbruik en stuurt een samenvatting hiervan naar onze server.

Hierna stuurt de server, gebaseerd op bedrijfsspecifieke regels, Real-Time waarschuwingen naar de Telecom Manager en eindgebruiker. Deze waarschuwingen kunnen zowel proactief (drempel kan in de nabije toekomst worden overschreden)  als reactief (drempel is overschreden) zijn. In situaties met een zeer hoog verbruik (zoals hierboven aangegeven bij het downloaden van een film) worden waarschuwing binnen enkele minuten verstuurd. 

Een ander onderscheidend voordeel van Ezwim rTEM+ is dat het beheer van je mobiele vloot automatisch wordt bijgewerkt. Zodra de oplossing is uitegrold onder alle werknemers, bouwt het een up-to-date inventaris van alle in gebruik zijnde smartphones, zonder enige moeite voor de Telecom Manager.

“Met Ezwim rTEM+ bewijzen we wederom dat we wereldwijd leider in TEM Technology zijn. Wij hebben diverse innovative must-haves ontwikkelt welke cruciaal zijn voor elke Telecom Manager,” zegt Bram Cool, CEO van Ezwim. “We kunnen je nu informeren over wat er gaande is, op exact dit moment, in je mobiele vloot en wat er in de nabije toekomst zou kunnen gebeuren. Ezwim rTEM+ past naadloos in ons Ezwim Lean Telecom kader. Dit product is zijn + waard.”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel