EyeFi stelt nieuwe sales director Europa aan

Eyefi (nl.eyefi.com), marktleider op het gebied van connectiviteit voor digitale camera’s, kondigt de aanstelling van Bas Belfi als Sales Director voor Europa aan. De uitbreiding van het Europese sales team is van strategisch belang om de verdere uitbreiding van het Europese afzetgebied voor Eyefi-producten vorm te geven. Binnen zijn nieuwe rol als Sales Director Europa zal Bas onder andere bijdragen aan het vergroten van omzet in bestaande markten, de uitbreiding naar nieuwe landen en het positioneren van Eyefi Cloud, de recent geïntroduceerde fotogerelateerde clouddienst.

Bas Belfi is een gedreven en toegewijde business manager die in zijn nieuwe rol bij Eyefi kan putten uit meer dan veertien jaar internationale ervaring in marketing en sales. Hij werkte in Nederland, België en Groot-Brittannië en heeft zaken gedaan in en met alle landen van de Europese Unie. De afgelopen twee jaar was Belfi hoofd Area Management voor Sony VAIO in Europa en daarvoor werkte hij onder meer als Marketing Manager Audio en als Product Manager Audio voor Sony Europe.

“Er is binnen Europa nog veel te winnen voor Eyefi,” zegt Belfi. “In veel landen hebben we net voet aan de grond gezet en het is voor mij een mooie uitdaging om de lokale verkoop in al die landen tot een daverend succes te maken. De combinatie van de Eyefi Mobi en onze nieuwe, gebruiksvriendelijke Eyefi Cloud foto-opslagdienst, zorgt voor een enorm groeipotentieel binnen Europa.”

“Bas is een verantwoordelijke manager, die zijn strepen heeft verdiend in zijn voorgaande functies,” stelt Niels van der Valk, VP Americas & EMEA Sales bij Eyefi. “De sales voor onze nieuwe Europese afzetmarkten vertrouw ik dan ook met een gerust hart aan hem toe. Hij kent de individuele markten als geen ander en kan goed gebruik maken van zijn jarenlange ervaring.”
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel