Eye-Fi Mobi Desktop Transfer Gratis Beschikbaar

Eye-FI, de marktleider voor digital camera connectivity, stelt de Windows en Mac desktop transfer voor de Eye-Fi Mobi WiFI SD card gratis beschikbaar. Met desktop transfer kunnen Mobi-gebruikers hun foto's en video's direct overzetten naar hun desktopcomputer, wat de workflow voor het vastleggen, editen, delen en archiveren aanzienlijk vereenvoudigt.

Eenvoudig bestanden overzetten naar mobiele apparaten was al mogelijk met de Eye-Fi Mobi, maar nu kunnen gebruikers hun foto's en video's ook direct en automatisch naar hun desktop sturen en ze direct bekijken en bewerken in hun favoriete software, zoals Adobe Lightroom of Aperture. En dat alles zonder het gedoe van kabels en zonder vertraging.

“We hebben de desktop transfer toegevoegd om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten,” zegt Sam Hui, VP Product Management bij Eye-Fi. “De mogelijkheid de bestanden direct over te zetten naar de desktop vereenvoudigt de workflow, waardoor onze gebruikers meer tijd over houden voor het maken van mooie foto's, in plaats van het beheren van foto's.”

Eye-Fi Mobi desktop transfer voor Windows en Mac biedt dezelfde betrouwbare functionaliteit die Mobi-gebruikers al kennen en gebruiken, zoals:

  • Eenvoudige installatie: Voer de unieke 10-cijferige activatiecode in en de computer met WiFi is klaar voor gebruik met de Mobi-kaart. Gebruik dezelfde activatiecode voor meerdere desktopcomputers en mobiele apparaten.
  • Overal overzetten: Dankzij de ingebouwde WiFi is er geen WiFi-netwerk, hotspot of internetverbinding nodig voor het overzetten; Mobi zet de foto's automatisch van de camera over naar het doelapparaat wanneer er nieuwe content wordt gedetecteerd.
  • Werkt met de favoriete camera van de gebruiker: Mobi werkt met duizenden camera's, inclusief Eye-Fi Connected camera's, met geïntegreerde Eye-Fi-technologie.
  • Automatische back-ups: Foto's en video's worden overgezet zodra ze zijn gemaakt. Dus mocht er iets met de camera gebeuren, dan staat de content al veilig op de mobiele telefoon of desktop.

Eye-Fi Mobi desktop transfer voor Windows en Mac is beschikbaar in het Engels, Japans, Duits, Frans, Spaans en Italiaans en is gratis voor  Eye-Fi Mobi gebruikers. Minimale systeemvereisten: Windows 7 of 8 Pro of OS X 10.8 of hoger met WiFi-functionaliteit. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel