Cloud services provider Interoute is Kennis Partner van TeleWiki

 

TeleWiki registreerde haar 100e KennisPartner en zet ter gelegenheid daarvan Interoute in de schijnwerpers. TeleWiki helpt bedrijven zich te oriënteren op de markt met informatie over telecom, IT en de cloud. Vrij inzichtelijk, op één plek: oplossingen, leveranciers en specialistische kennis. Alle benodigde kennis voor de inkoper, de jurist, de IT manager en de specialist in één Wiki.  Interoute, eigenaar van het grootste cloud-services platform in Europa, is KennisPartner van het eerste uur van TeleWiki.

In de visie van Interoute is ICT voor bedrijven eenvoudig wanneer het vanaf de basis is opgebouwd met geintegreerde cloud services vanuit het internationale glasvezelnetwerk en wereldwijde data centers. Inmiddels behoren begrippen  als cloud, IaaS, MPLS, datacenter, hybride tot de dagelijkse vocubulaire, maar niet altijd is duidelijk wat deze termen precies inhouden.

Interoute heeft via Telewiki nu diverse pagina’s en artikelen gepubliceert die daar op ingaan. Zo kunnen potentiële klanten online kijken, vergelijken en beoordelen hoe de diensten van Interoute zich onderscheiden en vragen stellen aan Interoute door middel van de in TeleWiki ingebouwde overleg-mogelijkheid.

Interoute is de eigenaar en operator van het grootste platform voor clouddiensten van Europa, dat meer dan zestigduizend kilometer glasvezel, elf eigen datacenters en acht virtuele datacenters omvat. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute informeert bedrijven ook vóórdat ze klant zijn: met specialistische kennis en advies. Online door middel van whitepapers, website en video’s en nu ook via de TeleWiki.nl.

TeleWiki is de vrije kennisbank van TelePhorum. TelePhorum maakt de markt voor telecom, internet en bedrijfsnetwerken overzichtelijk en richt zich exclusief op zakelijk toepassingen en leveranciers. TeleWiki omvat inmiddels meer dan 1500 pagina’s overzichten, bedrijfsprofielen, product- en inhoudelijke informatie, maar geen reclame.  Met TeleWiki hebben bedrijven in de ICT-sector een unieke manier om hun doelgroep te bereiken met Wiki Marketing. Een effectieve manier om met inhoudelijke informatie de klant te begeleiden bij het inkopen van zakelijke diensten. 

Martijn ten Kate, Sales Director Enterprise Nederland bij Interoute: "Interoute is uniek in Europa en biedt cloud services aan internationale bedrijven. Wij vinden het belangrijk om informatie via verschillende kanalen aan te bieden en de manier waarop TeleWiki dit laagdrempelig, toegankelijk en open doet, vormt voor ons een ideaal platform."

Bart Mulckhuijse, intitiatiefnemer van TeleWiki: "Wij geloven in openheid en kennisdeling, ook in de markt voor telecom en ICT. Succes gaat om feitelijke prestaties en steeds minder om promotie en reclame. Het gaat steeds minder over verkopen en steeds meer  over begeleiding bij het inkoopproces. 

Met Wiki Marketing bieden wij daarvoor een unieke mogelijkheid. Bedrijven die daar ook in geloven vinden we graag aan onze zijde. We zijn dan ook erg blij dat we Interoute als KennisPartner van TeleWiki mogen verwelkomen."

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel