Bol.com komt met nieuwe iOS app

Mobiele app bol.com

“Meer dan de helft van onze klanten gebruikt meerdere apparaten zoals een desktop, smartphone of tablet om te winkelen bij bol.com. We hebben de afgelopen jaren dan ook veel gedaan om het winkelen via mobiel en tablet net zo gebruiksvriendelijk te maken als het winkelen via laptop en PC. Met de introductie van onze eigen app voor smartphones combineren we de trend van mobiel winkelen met onze ambitie om voor ieder van onze 4,5 miljoen klanten een persoonlijke winkelomgeving te creëren”, aldus Daniel Ropers, directeur bij bol.com.

Artikelen scannen en direct bestellen
Met de app kunnen klanten eenvoudig bladeren, filteren en sorteren in het assortiment van ruim 8 miljoen artikelen, waaronder ook woonartikelen, sieraden, horloges en babykleding. Ook tweedehands artikelen kunnen binnen de app bekeken en aangeschaft worden. Een extra feature is de mogelijkheid om met de app de barcode of QR code van een artikel te scannen en deze direct bij bol.com te bestellen. Inspiratie nodig bij het shoppen? Dan bieden de ratings en reviews, het weblog of het AllesVoor magazine extra hulp. Het betalen van artikelen met creditcard, acceptgiro of iDeal gebeurt binnen de app.

App voor Android in ontwikkeling
Om ook Android-gebruikers zo goed mogelijk te bedienen, is de ontwikkeling van een versie van de app voor Android inmiddels gestart. De bol.com app voor iOS wordt op basis van de feedback van klanten de komende tijd uitgebreid. Naast de lancering van een eigen app blijft bol.com de bestaande apps van externe ontwikkelaars ondersteunen. Met behulp van de bol.com Open API kunnen ontwikkelaars het bol.com-assortiment ontsluiten in hun eigen app of site. Zo zijn er al apps ontwikkeld voor het trekken van lootjes tijdens de feestdagen, het delen van verlanglijstjes met vrienden en winkelapps voor verschillende besturingssystemen. De eigen iOS-app van bol.com is een aanvulling op de bestaande apps en biedt de klant extra gemak door een volledige integratie met het bol.com account.

bolcom_app_home_vooraanzichtbolcom_app_home_zijaanzichtbolcom_app_pdp_vooraanzicht

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel