Bijna een op de vijf Nederlandse vrouwen speelt dagelijks games

Dagelijks gamen alleen iets voor mannen? Recent onderzoek in opdracht van Samsung bewijst het tegendeel. Bijna een op de vijf Nederlandse vrouwen, ook wel ‘Gamehers’ genoemd, speelt dagelijks games op de smartphone of tablet. Gemiddeld wordt er elke dag drie kwartier op de tablet of smartphone gespeeld. Opvallend is dat vrouwen in de leeftijd van 55-65 jaar het vaakst het initiatief nemen om samen een potje te gamen.

Vier op de tien (41%) Nederlanders geeft aan minstens een keer per week te gamen, terwijl dat bij het luisteren van muziek en het streamen van films en televisie slechts de helft is (22%). Gratis gamen is bovendien een populaire vrijetijdsbesteding. Een op de drie (33%) geeft aan minstens eens per maand gratis game te spelen.

Samsung biedt gamers die het liefst op de tablet of smartphone spelen de beste oplossingen met de GALAXY Tab S en de Game Pad. Door het lichte design van de GALAXY Tab S speel je je favoriete games waar je maar wilt, waarbij de kleuren van het scherm afspatten. Voor wie graag games speelt op de smartphone is er de Samsung Game Pad. Zet de smartphone in de standaard van de Game Pad en je speelt je favoriete games met een volwaardige games controller inclusief analoge knoppen.

Verkrijgbaarheid
De GALAXY Tab S komt in twee modellen: 10,5 inch en 8,4 inch. Ze zijn allebei 6,6 mm dun en wegen respectievelijk 465 gram en 294 gram. Het 8.4-model heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 399,-, de Tab S 10.5 is beschikbaar vanaf € 499,-. De Samsung Game Pad heeft een verkoopadviesprijs van € 49,99.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel