Belfabriek lanceert nieuwe functie: integratie belstatistieken met Google AnalyticsBelfabriek, dé 0800 en 0900 telefoonmaatschappij van Nederland, presenteert een unieke nieuwe functie die servicenummereigenaren binnen de vertrouwde omgeving van Google Analytics hun belstatistieken laat bekijken. Al jaren biedt de Belfabriek servicenummerhouders uitgebreide belstatistieken via hetonline controle paneel Mijn Belfabriek. Servicenummereigenaren kunnen hier onder meer inzien hoe vaak er gebeld wordt, hoe lang de gesprekken duren, en waar men vandaan belt. Deze belstatistieken is één van de meest gebruikte extra functies die de Belfabriek haar klanten biedt.

Met de nieuwe functionaliteit, die Zoekmachine Gespreksstastistieken heet, wordt het nu voor nummereigenaren en hun marketeers mogelijk om gespreksstatistieken te koppelen aan data over website bezoek en online reclame via bijvoorbeeld Adwords, direct binnen de vertrouwde omgeving van Google Analytics.

Beschikbare gegevens
De nieuwe functionaliteit is eenvoudig te activeren via het online controle paneel. Eenmaal actief biedt de integratie onder andere een overzicht van het gebelde servicenummer, de extensienaam, locatie van de beller en de duur van het gesprek.

Deze gegevens kunnen binnen de Google Analytics rapportages opgevraagd worden en zo gekoppeld worden aan bijvoorbeeld gegevens over website bezoek of Adwords klik-gedrag.

De afgelopen jaren heeft de Belfabriek flink geïnvesteerd in uitbreiding van het aanbod aan nummersoorten en veel nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd.

De nieuwe Zoekmachine Gespreksstastistieken functie is een belangrijke aanvulling op bestaande extra functionaliteiten zoals call-recording en mobiele apps, die nummereigenaren meer inzicht in het functioneren van hun servicenummer geven.

Wilt u meer weten?
De Belfabriek biedt haar klanten een perfecte, betrouwbare service en het meest complete pakket diensten binnen één abonnement met een vast, laag tarief. Wilt u meer weten over Google Belstatistieken, kijk dan op onze website of neem contact met ons op via 0800-BELFABRIEK.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel