Belfabriek brengt sterk verbeterde iOS app

 

Met de Belfabriek App kunnen servicenummereiganaren de eindbestemmingen van hun nummers beheersen vanaf hun iPhone of iPad. De deze week uitgebrachte update voegt daar realtime statistieken en een sterk verbeterde interface aan toe. De Belfabriek, al bijna 15 jaar dé 0800- en 0900-servicenummer telefoonmaatschappij van Nederland, lanceerde de Belfabriek app voor iPhone en iPad in het voorjaar van 2014. Sindsdien heeft ruim een kwart van ons klantenbestand de app gedownload. 

De Belfabriek was de eerste Nederlandse telefoonmaatschappij die een iOS app uitbracht waarmee servicenummers beheert konden worden. Met de nieuwste update van deze app zet de Belfabriek de concurentie nog verder op achterstand. 

Nieuw in de app: belstatistieken
Al jaren biedt de Belfabriek haar klanten een uniek grafisch dashboard met uitgebreide realtime belstatatistieken. Deze belstatistieken is één van de meest gebruikte extra functionaliteiten waar alle Belfabriek klanten gratis over beschikken, en is toegankelijk via het online controle paneel Mijn Belfabriek.

Via de vernieuwde Belfabriek app hebben nummereigenaren nu ook mobiel toegang tot de belangrijkste statistieken. Gesprekken en minuten, zowel vast als mobiel, de meeste gebelde eindbestemmingen, top drukste uren en locaties van waar gebeld wordt, alles in één handig overzicht op de iPhone of iPad.Overige vernieuwingen
Om de nieuwe statistieken functionaliteit optimaal te integreren, is de workflow van de app aangepaste en zijn alle schermen opnieuw ontworpen.

Nadat u als klant bent ingelogt op de app, laat het dashboard een overzicht zien van al uw servicenummers. Met één vingerbeweging geeft u aan voor welk van uw nummers u de eindbestemming wilt wijzigigen of de statistieken wilt inzien. Zo simpel is het beheren van uw servicenummer of bedrijfsnummer met de iOS app van de Belfabriek.

Gratis downloaden
De nieuwste Belfabriek app is gratis te downloaden via de Apple App Store.

Wilt u meer weten?
De Belfabriek biedt haar klanten een perfecte, betrouwbare service en het meest complete pakket diensten binnen één abonnement met een vast, laag tarief. Wilt u weten over de vernieuwde Belfabriek app, kijk dan op onze website of neem contact met ons op via 0800-BELFABRIEK.

Over de Belfabriek
De Belfabriek, opgericht in 2000, is als enige provider in Nederland volledig gespecialiseerd in de registratie, activatie en routering van servicenummers, bedrijfsnummers en internationale telefoonnummers. De Belfabriek investeert continu in de kwaliteit van het netwerk en de faciliteiten. 

Elke nummerhouder geniet een royaal pakket aan standaarddiensten, variërend van een welkomsttekst tot een keuzemenu en realtime wijziging van het eindbestemmingsnummer. Voor speciale wensen bouwt de Belfabriek IVR-oplossingen op maat. Nummerhouders hebben toegang tot een eigen controle paneel (mijn.belfabriek.nl), waar zij de opgenomen gesprekken kunnen terugluisteren, maar ook uitgebreide statistieken kunnen inzien, diensten in en uit kunnen schakelen en nog veel meer. Een demo-login is beschikbaar voor niet-klanten. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel