Apps die onmisbaar zijn voor een vakantie

Als u naar het binnen- of buitenland gaat voor uw vakantie wilt u zich zo goed mogelijk voorbereiden. Wat is bijvoorbeeld het weer? Waar kan ik lekker eten in de omgeving? Welke bestemmingen uit de omgeving moet ik bezoeken? Er zijn veel apps die hiervoor beschikbaar zijn, Topic Travel heeft er een aantal in kaart gebracht.

Uit een onderzoek is gebleken dat vakantiegangers veel gebruik maken van verschillende reisapps.

  • Meer dan 65% houdt via een app of website het weer op de plaats van bestemming in de gaten.
  • Iets minder dan 50% maakt gebruik van een navigatie-app om de weg te vinden op hun vakantie.
  • Rond de 30% maakt gebruik van een app om opzoek te gaan naar toeristische tips in de omgeving.

Bekijk hier meer resultaten van het onderzoek. Hieronder worden een aantal tips apps meer uitgewerkt.

Weer app

De app van WeerOnline geeft waar je ook bent, op het werk, op vakantie of gewoon thuis op de bank, de WeerOnline app brengt je altijd en overal op de hoogte van het weer. De WeerOnline app bevat geen advertenties en navigeert simpel. In de app kan je niet alleen het weer bekijken maar ook informatie vinden over barbecue, strand en bijvoorbeeld kamperen.

Navigatie app

Er zijn verschillende apps te gebruik zowel online als offline. Google maps is een als die online te gebruiken is en erg veelzijdig is. Met deze app navigeer je gemakkelijk van bestemming tot bestemming en is tevens up to date met zeer uitgebreide verkeersinformatie.

Toeristische app

Een app waarbij je alle goede restaurantjes en hotels in de omgevingen kunt vinden. Deze app maakt je vakantie een stuk makkelijker bij het zoeken van een lekker restaurant. Naast het zoeken van een restaurant kan je er ook leuke bestemmingen in de omgeving vinden.

Naast deze apps zijn er natuurlijk nog veel meer apps die bruikbaar kunnen zijn tijdens de vakantie. Let wel op dat sommige apps data verbruiken bij het gebruik daarvan in zowel binnen- als buitenland. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel