Apps


Google Assistent app krijgt make-over: dit is er nieuw

Toegevoegd op: 04-10-2018 11:08:30
Google gaat haar assistent in een nieuw jasje steken. In Nederland is de app weliswaar pas korte tijd beschikbaar, maar de vormgeving van de app gaat al een stuk langer mee. Nu kondigt Google een make-over aan voor de Assistent. Google Assistent met nieuw design Er komt een nieuw design naar de Google Assistent app. Deze applicatie bundelt ook de kaarten die we kennen van bijvoorbeeld Google Now. Die laatste app gaat tegenwoordig door onder de naam Google Discover, terwijl de app eerder Google Now werd genoemd. Het nieuwe ontwerp in Google Assistent zorgt ervoor dat dat de content die het meest interessant voor jou is, wordt getoond. Volgens Google combineert het nieuwe ontwerp het beste van tekst en spraak, met grotere visuals. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Ziggo voegt offline-modus toe aan Ziggo Go app

Toegevoegd op: 14-06-2018 9:03:03
Ziggo biedt in de nieuwste versies van haar Ziggo Go app voor Android en iOS de mogelijkheid om bepaalde on-demand films en series te downloaden. Hiermee wordt het mogelijk om films en series in de Ziggo Go app offline - zonder internetverbinding - te bekijken. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Tweestapsverificatie Facebook ondersteunt nu authentificatie-apps

Toegevoegd op: 24-05-2018 10:18:47
Wanneer je tweestapsverificatie hebt geactiveerd op Facebook, dan kon je daarvoor alleen je telefoonnummer gebruiken. Daar ontvang je dan de benodigde code voor het inloggen. Echter, voortaan ondersteunt het sociale netwerk ook speciale authentificatie-apps op Android en iOS. Lees meer en reageer: Tweestapsverificatie Facebook ondersteunt nu authentificatie-apps Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Bug in WhatsApp laat geblokkeerde mensen alsnog berichten sturen

Toegevoegd op: 24-05-2018 10:18:16
Er zit een bug in WhatsApp die ervoor zorgt dat de mensen die door jou zijn geblokkeerd, alsnog berichten kunnen sturen naar je. Er is een oplossing voor dit probleem, terwijl de berichtendienst het probleem nog niet publiekelijk erkend of achter de scherm opgelost heeft. Lees meer en reageer: Bug in WhatsApp laat geblokkeerde mensen alsnog berichten sturen Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Koningsdag 2018: apps voor een onbezorgde feestdag

Toegevoegd op: 26-04-2018 7:45:17
Voor Koningsdag 2018 zetten we alle handige apps op een rijtje, van het zoeken naar leuke feestjes tot het volgen van de feestelijkheden op tv. Ze zitten er allemaal bij! Het artikel Koningsdag 2018: apps voor een onbezorgde feestdag verscheen voor het eerst op iCulture Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Screenshots tonen nieuwe interface Spotify Free

Toegevoegd op: 18-04-2018 11:13:59
Spotify heeft eerder deze maand al door laten schemeren dat het de gebruikservaring voor Spotify Free gebruikers wil gaan verbeteren. Waarschijnlijk worden de wijzigingen en verbeteringen op 24 maart in New York gepresenteerd. Uitgelekte screenshots geven al een goede indruk wat Spotify gaat veranderen. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Facebook-app op Android verzamelde bel- en sms-gegevens

Toegevoegd op: 26-03-2018 11:26:23
Facebook heeft jarenlang de belgeschiedenis en sms-data van Android-gebruikers kunnen bijhouden en opslaan. Verschillende twitteraars hebben dat gemeld wanneer ze alle data van hun Facebook-account hebben gedownload na de negatieve berichtgeving over het sociale netwerk. Lees meer en reageer: Facebook-app op Android verzamelde bel- en sms-gegevens Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Android P aangekondigd: dit zijn de nieuwe features (+ Developer Preview)

Toegevoegd op: 08-03-2018 7:13:47
Google heeft zojuist de nieuwe Android-versie aangekondigd; de opvolger van Oreo is Android P. Er komen meerdere nieuwe features naar de nieuwe versie van het besturingssysteem. Denk aan multi-camera, verbeterde notificaties, notch support en meer. Android P aangekondigd Het was eerder de verwachting dat Android P midden maart werd aangekondigd, maar plotseling heeft Google nu […] Bekijk het volledige bericht, geschreven door Stefan, op DroidApp hier: Android P aangekondigd: dit zijn de nieuwe features (+ Developer Preview) Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

WhatsApp werkt nu ook met CarPlay

Toegevoegd op: 30-01-2018 7:39:17
Goed nieuws voor autorijders met CarPlay: WhatsApp werkt nu ook samen met Apple's autosysteem. Je kunt daardoor makkelijker WhatsApp-berichten versturen of nieuwe berichten laten oplezen terwijl je in de auto zit. Het artikel WhatsApp werkt nu ook met CarPlay verscheen voor het eerst op iCulture Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

WhatsApp for Business officieel van start gegaan

Toegevoegd op: 19-01-2018 8:06:29
WhatsApp heeft haar zakelijke dienst 'WhatsApp for Business' officieel in de eerste vijf landen uitgebracht. Bedrijven in de Verenigde Staten, Indonesië, Mexico, Italië en Groot Brittannië kunnen vanaf heden gebruik maken van WhatsApp for Business. In de komende weken zal het aantal landen verder uitgebreid worden. Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht

Deze nieuwe app laat je zakelijk Tinderen

Toegevoegd op: 09-01-2018 6:37:28
Ripple moet zakelijk netwerken weer leuk maken. "Ik heb 5000 connecties op Linkedin, maar ik doe er weinig mee. Ik weet niet waar ze in geïnteresseerd zijn. Het is een nogal statisch netwerk", vertelt Ripple-ceo Ryan Olge op techbeurs CES aan Bright. Olge is de voormalig cto van dating-app Tinder. Samen met ander ex-medewerkers van Tinder heeft hij Ripple gebouwd. Het moederbedrijf van Tinder, Match Group, investeert ook in de app. En ja, hij geeft toe, de naam is wat onhandig... Klik op de kop om naar het artikel op Bright.nl te gaan Lees verder »
Er zijn nog geen reacties op dit bericht