Wacom

 
Bamboo Paper, de digitale notitie-app van Wacom, is nu ook te downloaden in de Google Playstore, Amazon Appstore en Windows Store. Met deze uitbreiding is de meest populaire notitie-app nu ook beschikbaar voor alle leidende mobiele besturingssystemen en te gebruiken op alle Android, Kindle Fire en Windows tablets. Gebaseerd op Wacom’s jarenlange ervaring in het maken van digitale input technologieën van hoge kwaliteit, heeft Wacom met Bamboo Paper een notitie app ontwikkeld die een natuurlijke schrijf- en tekenervaring biedt op mobiele apparaten. De app biedt de juiste balans tussen eenvoud en een scala aan mogelijkheden om je creativiteit de vrije loop te laten. 

‘’Sinds de introductie van Bamboo Paper voor iOS hebben we veel van onze klanten geleerd. Deze ervaringen hebben we verwerkt in onze nieuwe multi-platform versie. Hierdoor bieden we nu de beste tool voor creative thinking, op alle belangrijke en nieuwe besturingssystemen,” zegt Mike Gay, Head of Wacom Consumer Business.

Verander je tablet in een papieren notitieblok
Tijdens een gesprek of brainstorm hebben veel mensen de gewoonte om vluchtig opmerkingen neer te krabbelen of simpele schetsjes te maken. Hoewel we in een digitale wereld leven, voelt pen en papier daarvoor toch nog het meest natuurlijk aan. Dit is niet heel verrassend, want uit onderzoek blijkt dat het krabbelen en schetsen het brein ondersteund in het maken en verbinden van ideeën. Schrijven met een pen helpt ons niet alleen om gedachten sneller te verwoorden en creatiever te zijn, maar helpt ons ook om efficiënter te zijn.

Bamboo Paper voor iPad, Android en Windows apparaten biedt de gebruiker de mogelijkheid om de tablet te gebruiken als een gewoon notitieblok. Sterker nog, de multi-platform mogelijkheid maakt het digitaal ordenen en delen van ideeën, plannen en gedachten makkelijker. De onlangs gelanceerde Wacom Ink Layer Language (WILL) speelt een belangrijke rol in het streven naar Wacom’s unieke, bijna-natuurlijke schrijfervaring. WILL maakt het ook mogelijk voor gebruikers om hun werk te delen op verschillende apparaten en besturingssystemen, terwijl de hoge kwaliteit behouden blijft. Met Bamboo Paper kunnen gebruikers hun ideeën en gedachten opschrijven terwijl ze thuis op de bank zitten met hun iPad en de volgende dag kunnen ze deze notities, mindmaps en schetsen verder uitwerken op hun Windows 8 laptop of computer. 

‘’We beschouwen dit als een grote stap richting het naadloos delen van ideeën en notities tussen alle beschikbare hard- en software platforms’’, aldus Mike Gay. Hierbij verwijst hij naar de filosofie achter de ideeën en activiteiten van Wacom. Volgens hem staat Bamboo Paper voor een groot gedeelte symbool voor de strategie van Wacom, waarbij Wacom een virtueel platform biedt aan alle computergebruikers om hun ideeën digitaal vorm te geven en te delen. ‘’Voor de creatieve wereld bieden wij oplossingen die mensen helpen zichzelf uit te drukken, dingen te bewaren en ideeën te delen,” legt Gay uit. Bamboo Paper biedt een handzaam en krachtige digitaal canvas. WILL maakt het mogelijk om op meerdere platformen te werken en garandeert tegelijkertijd een natuurlijk schrijfgevoel. De Bamboo Stylus range en Intuos Creative Stylus zijn perfect in het verwezenlijken van de best mogelijke schrijf- en tekenervaring.

Gratis tools voor Android en Windows 8
Bij de introductie van de app voor Android en Windows 8 zijn alle Bamboo Paper in-app tools gratis beschikbaar, om de gebruikers kennis te laten maken met alle mogelijkheden die de app te bieden heeft. Dit premium pakket is tijdelijk gratis verkrijgbaar voor iedereen die de eerste versie van de app download. Deze premium versie bevat een ongelimiteerde hoeveelheid notebooks en extra pennen en penselen voor nog creatievere uitingen, die de individuele behoeften en voorkeuren van de consument weerspiegelen. Mike Gay voegt toe: “We willen dat mensen plezier hebben aan het ervaren of herontdekken van hun eigen handschrift op digitale apparaten.” 

Bamboo Paper is beschikbaar in de Google Play store, Amazon Appstore, en Windows Store

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel