Verbatim: jammer maar helaas

Het Japanse Verbatim, onderdeel van Mitsubishi Chemicals, slaat de plank mis met de introductie van hun nieuwe generatie power packs. Heel trots stuurden zij een persbericht met helaas een aankondiging van verouderde producten.

Verbatim moet met de tijd meegaan. De nieuwste accessoire rage, natuurlijk uit Azië, zijn vooral heel kleurige power banks.

Werkelijk duizenden bedrijven en bedrijfjes bieden nood opladers aan. Sommige zelfs met ingebouwde WiFI en 3G.

Nee maar nu Verbatim. Zij komen met uiterst saaie en technisch achterhaalde producten. Helaas dit gaat hem niet worden voor Verbatim. Doel gemist.

----------------------

Verbatim lanceert de nieuwe generatie van zijn succesvolle Portable Power Pack-assortiment. Daarmee komt het totale aantal op zeven verschillende accu’s. De eenvoudig te gebruiken accuserie met daarin de populaire Ultra-Slim en AA Power Packs bevat nu drie slanke Dual USB-modellen en twee Portable Power Packs die elk verschillende oplaadmogelijkheden bieden. Daardoor hebben gebruikers van draadloze apparaten nu keus uit een breder aanbod van betrouwbare, hoogwaardige Power Pack-accu’s dan ooit tevoren. 
 
De Power Packs van Verbatim zijn onder andere ideaal voor zakenreizigers, vakantiegangers, voor outdooractiviteiten als kamperen en voor roadtrips. Alle accu’s hebben nu indicatoren op het scherm, die aangeven hoe ver de accu is opgeladen of wat de activiteit is. Daarnaast zijn de nieuwe accu’s voorzien van een strak nieuw design.

Dual USB Power Pack

 • Maakt het mogelijk twee apparaten tegelijk op te laden met een hoge oplaadcapaciteit.
 • Verkrijgbaar in drie vermogensniveaus – 5.200 mAh, 8.400 mAh en 10.000 mAh – zodat gebruikers een accu kunnen kiezen, die bij hun stroombehoeften en budget past.
 • Een volledig opgeladen accu biedt tot honderd procent van de accucapaciteit van een tablet, gebaseerd op het 10.000 mAh-model.

De Dual USB Power Pack zorgt voor eenvoudig opladen van al je apparaten – en dat in een fantastisch, slank ontworpen apparaat. De Power Pack kan twee apparaten (zoals een tablet en een smartphone) tegelijk opladen. Adviesprijzen: 49,99 euro, 59,99 euro en 69,99 euro.
 
Portable Power Pack

 • Een oplader in zakformaat, waarop je elk moment kunt vertrouwen – wanneer je ook extra oplaadcapaciteit nodig hebt.
 • Het originele 2.200 mAh-model en het nieuwere 3.500 mAh-model voorzien je van stroom en een langere acculevensduur in hetzelfde compacte formaat.
 • Ideaal voor gebruik met iPods, iPhones en elke andere smartphone of gadget die oplaadt via micro-USB. Een volledig opgeladen accu biedt tot 175 procent van de accucapaciteit van een smartphone.

Je apparaten langer laten meegaan, was nog nooit zo eenvoudig met deze zeer krachtige oplader die eenvoudig past in elke broekzak. Adviesprijzen: 29,99 euro en 39,99 euro.
 
AA Power Pack

 • Verandert vier alkaline- of oplaadbare batterijen in een stroombron voor smartphones, iPods, e-readers en andere draagbare apparaten.
 • Biedt een praktisch formaat en weegt slechts veertig gram. Geen stopcontact, stroomomvormer of wereldstekker meer nodig.
 • Eén keer opladen is genoeg voor 75 procent van de accucapaciteit van een smartphone.

Lichtgewicht en makkelijk in gebruik: de betaalbare AA Power Pack is de perfecte oplossing voor elk lege-accuprobleem, op reis of gewoon onderweg. Adviesprijs: 14,99 euro.
 
Ultra-Slim Power Pack

 • Ergonomisch ontworpen en qua formaat niet groter dan een smartphone, dus de Ultra-Slim Power Pack past bijna overal.
 • De perfecte reisgenoot, ideaal voor studenten, reizigers en zakenmensen die hun iPhone, MP3-speler of kleine Bluetooth-randapparatuur willen opladen.
 • Eén keer opladen is genoeg voor 75 procent van de accucapaciteit van een smartphone.

Het toonbeeld van draagbaarheid – de Ultra-Slim Power Pack combineert de kracht van een standaardmaatoplader met het gemak van zijn dunne en makkelijk te dragen behuizing.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel