Sony introduceert elf nieuwe hoofdtelefoons voor smartphones en muziekspelers

Sony introduceert elf nieuwe MDR-ZX- en MDR-EX-headphones. Deze hoofdtelefoons zijn zeer comfortabel, ook als urenlang naar muziek wordt geluisterd. Het geluid is dynamisch, krachtig en helder. De meeste modellen komen met een in-line microfoon/afstandsbediening voor extra bewegingsvrijheid en handsfree telefoneren.

MDR-ZX-serie hoofdtelefoons met hoofdband
De luxueuze MDR-ZX750BN Bluetooth draadloze hoofdtelefoon met hoofdband combineert een uitstekende geluidsisolatie, ruisonderdrukking en het gemak van draadloos luisteren. Zet de lichte, comfortabele MDR-ZX750BN op je hoofd en geniet van een krachtige digitale sound, afkomstig van je smartphone, tablet of pc met Bluetooth. En heb je een Xperia-smartphone, -tablet of ander NFC-combatibel toestel, dan is het nog gemakkelijker. Houd de hoofdtelefoon gewoon even tegen het NFC-toestel aan en de verbinding komt meteen tot stand.

De zachte hoofdband zorgt voor extra comfort en de 40 mm driver-units bieden een kristalhelder geluid met een breed dynamisch bereik. De digitale Noise Cancelling (ruisonderdrukking) blokkeert tot 98% van het hinderlijke omgevingsgeluid. Zo word je door niets afgeleid. De ingebouwde lithium-ion oplaadbare batterij biedt 13 uur draadloos luisterplezier met ruisonderdrukking[i]. De hoofdtelefoon heeft ook een ingebouwde microfoon. Daarmee schakel je probleemloos over van je muziek naar inkomende telefoongesprekken.

MDR-ZX310: uitstekend geluid en een handig design
De slanke, lichte MDR-ZX310 is een waardige opvolger van de populaire MDR-ZX300. Deze heeft alles wat zijn voorganger zo geliefd maakt. De perfecte keuze voor elke dag: uitstekende geluidskwaliteit en een handig ‘vouwbaar’ design waardoor deze in de tas past. De 30 mm drivers met krachtige magneten zorgen voor een uitstekende weergave van bas-, midden- en hoge tonen. Geniet onderweg of thuis van de evenwichtige geluidsweergave van elke muziekstijl.

De MDR-ZX610AP in vier verschillende kleuren
Een succesvol model in Sony’s nieuwe headphone-collectie is de MDR-ZX610AP. Die is verkrijgbaar met vier kleuraccenten. Deze nieuwe hoofdtelefoon is voorzien van een krachtige 40 mm neodymium driver waarmee elke noot bijzonder helder wordt weergegeven. Gebruik de MDR-ZX610AP samen met je smartphone, dan kun je de functies van de in-line afstandsbediening en microfoon verder uitbreiden met de gratis Smart Key-app (beschikbaar via Google Play). Personaliseer afstandsbedieningsfuncties en manage binnenkomende telefoongesprekken en de muziekweergave zoals jij dat wilt.

MDR-EX-serie in-ear hoofdtelefoons
De MDR-EX450 en de MDR-EX650AP zijn de aanvoerder van Sony's in-ear lentecollectie. De nieuwe vormgeving omvat de verder ontwikkelde 12 mm EX-driver voor nog betere geluidskwaliteit en meer draagcomfort. De behuizing en de brede geluidsuitgang van de MDR-EX650AP zijn van massief messing. Deze legering van koper en zink wordt gebruikt in trompetten, saxofoons en andere blaasinstrumenten en heeft uitstekende akoestische eigenschappen. Het is zwaarder dan aluminium en gaat daardoor ongewenste trillingen en resonanties beter tegen. Dit levert een zuiver, onvervormd geluid op, ook bij hoge frequenties. De in-line microfoon / afstandsbediening is ideaal voor handsfree bellen. De kleurrijke MDR-EX110 en EX15 zijn een betaalbaar en veel beter alternatief voor de meegeleverde oortjes van je digitale muziekspeler of smartphone. Er zijn ook ‘AP’-versies beschikbaar met in-line microfoon /afstandsbediening voor handsfree bellen.

Beschikbaarheid
De nieuwe, kleurrijke Sony-hoofdtelefoons van de MDR-ZX- en MDR-EX-serie zijn leverbaar vanaf april.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel