Samsung verkoopt meer dan 10.000 Gear S smartwatches op de eerste dag

Nog maar enkele dagen geleden is in Zuid-Korea de Samsung Gear S smartwatch op de markt verschenen. Volgens de eerste berichten doet dit nieuwe Tizen horloge het bijzonder goed op Samsungs thuismarkt. Op de eerste dag zouden er meer dan 10.000 slimme horloges over de toonbank zijn gegaan. En dat zijn er heel veel. Zonder twijfel de meest succesvolle smartwatch launch ooit.

De Gear S is het eerste standalone horloge van Samsung. Zo heeft het de beschikking over GPS en Wifi is kan er een (2G/3G) simkaart in de smartwatch worden gestopt, zodat je altijd en overal online kunt zijn, zonder dat het horloge verbonden is met een smartphone. Dat kan overigens wel heel eenvoudig via bluetooth.

De Gear S heeft een 2” super AMOLED scherm, een duo-core processor, 512 MB werkgeheugen en 4 GB interne opslag, 300 mAh accu en een ingebouwde hartslagmeter. Als je een bluetooth headset met het horloge verbindt, dan kun je er zelfs mee bellen. Het is nog onbekend wanneer de Gear S naar Nederland komt. Wellicht nog voor Kerst.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel