Samsung onthult nieuwe reeks verbeterde geheugenkaarten in diverse kleuren

Samsung heeft een nieuwe lijn SD- en microSD-kaarten uitgebracht met een opvallend design en een hogere overdrachtssnelheid. Met de nieuwe serie geavanceerde SD- en microSD-geheugenkaarten wordt de opslag van grote hoeveelheden data op camera’s, smartphones en tablets efficiënter en gemakkelijker.

De nieuwe lijn geavanceerde SD- en microSD geheugenkaarten verschijnt in de categorieën PRO, EVO en Standard. De geheugenkaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar met een opslagcapaciteit variërend van 4 tot 64GB waarmee ze geschikt zijn voor zowel consumenten als professionals.

De nieuwe reeks Samsung geheugenkaarten heeft een nieuw design. Ze zijn verkrijgbaar in verfrissende kleuren zoals Professional silver voor de PRO-reeks, Romantic orange voor de EVO-lijn en Emerald blue voor de Standaard SD-kaarten. Daarnaast staat op elke geheugenkaart met witte letters duidelijk de opslagcapaciteit afgebeeld.

De nieuwe geheugenkaarten voldoen aan de toenemende vraag van gebruikers naar krachtige prestaties, opslagruimte en betrouwbaarheid. Dit blijkt onder meer uit het feit dat de nieuwe PRO- en EVO-producten Ultra High Speed (UHS-I) GradeClass 1 ondersteunen met datasnelheden tot 48 MB/s voor de EVO-lijn en 90 MB/s voor PRO-producten. Dit is met name handig bij het schrijven en afspelen van videobeelden die zo altijd vloeiend en snel worden afgespeeld.
Dankzij de ruime opslagcapaciteit kunnen gebruikers met een 64GB Samsung PRO SD-geheugenkaart ongeveer 670 uur aan full HD-videobeelden (30 fps) opnemen of opslaan.

Betrouwbaar
Kenmerkend voor de nieuwe reeks aan Samsung SD-en microSD-geheugenkaarten zijn ook de weerbaarheid en betrouwbaarheid. De kaartjes zijn bestand tegen water en veilig voor röntgenstralen en magnetische straling. De geheugenkaarten kunnen tot 24 uur in het zeewater liggen zonder data of functionaliteit te verliezen. Tijdens gebruik kunnen de geheugenkaarten temperaturen van -25°C tot 85°C aan en buiten gebruik ligt de minimumtemperatuur zelfs op -40°C. Ook kunnen de geheugenkaarten een maximumgewicht van 1,9 ton dragen voordat de kaartjes kapot gaan.

  • Hogere overdrachtssnelheden tot 90MB/s
  • Bestand tegen extreme omstandigheden zoals hitte en kou
  • Betrouwbare geheugenkaarten waar je altijd op kunt rekenen
  • Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
    Reageren op dit artikel