Samsung introduceert Gear Live met Android Wear

Samsung onthult de Gear Live, een smartwatch die draait op het nieuwe Android Wear. Met de Gear Live heb je altijd razendsnel toegang tot alle informatie die je je kunt wensen. De Gear Live komt beschikbaar in zwart met verwisselbare polsbandjes en is vanaf augustus verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 199,- incl. BTW. 

“In de markt van de wearables is Samsung al vanaf het prille begin een pionier en dat zijn we nog steeds,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Phones van Samsung Nederland. “De gebruiksvriendelijkheid van onze producten staat voorop. Mede dankzij de nauwe samenwerking met Google hebben we de ongekende mogelijkheden van Android Wear optimaal in de Gear Live weten te verwerken."

"Wearables met Android Wear hebben maar één doel: mensen direct toegang geven tot de informatie die zij zoeken," zegt Sundar Pichai, SVP, Android, Chrome & Apps. "Door zo nauw met Samsung samen te werken is dat bij de Gear Live gelukt. Met zijn lange accuduur en levendige display krijgt de markt van wearables met de Gear Live een positieve impuls."

Geavanceerde hardware
De Samsung Gear Live biedt een krachtige mobiele ervaring, dankzij het vooruitstrevende design en de innovatieve features. Het Super AMOLED scherm zorgt voor waanzinnige kleuren en een kraakhelder beeld. De wijzerplaat is eenvoudig te personaliseren en met een simpele aanraking heb je direct toegang. De Gear Live is stof- en spatwaterdicht (IP67) en komt standaard met een zwarte 22mm polsband die je naar je eigen smaak kunt aanpassen. De elegante smartwatch heeft een ingebouwde hartslagmeter en sluit naadloos aan bij talloze fitness apps.

Eenvoudige en intuïtieve Android Wear ervaring
Alle informatie die je maar kunt bedenken reist mobiel met je mee als je de Gear Live draagt. In real time ontvang je tips en informatie. Door de grote hoeveelheid Android applicaties die compatible zijn met de Gear Live, haal je soepel en razendsnel de allerlaatste berichten, updates en chats van sociale apps, messaging apps, shopping apps, nieuws apps en zelfs fotografie apps binnen. De wearable reageert op je stem, je hoeft alleen maar “Oké Google” te zeggen en vervolgens stel je de vraag hoe laat je vlucht vertrekt of wat de stand is bij Nederland-Mexico. Ook zet je de smartwatch aan het werk door hem een taxi te laten bellen, een berichtje te versturen, een restaurant te reserveren of je alarm in te stellen. De Gear Live kun je aan elk Android apparaat koppelen dat loopt op Android 4.3 of hoger. Een persoonlijkere mobiele ervaring dan met de Gear Live is ondenkbaar.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel