Samsung introduceert draadloze speaker Level Box mini voor levendig en hoogwaardig geluid

Met de nieuwe Level Box mini voegt Samsung een lichte en draadloze speaker toe aan het Level portfolio. De Level Box mini biedt de hoge geluidskwaliteit van de Level Box in een lichtere en compactere metallic body. Beschikbaar in vier heldere kleuren, biedt de Level Box mini een stijlvolle en betaalbare luisterervaring voor iedereen.

  • Premium geluid dankzij grote 55 mm stereo speaker
  • Stijlvol metallic design, beschikbaar in vier kleuren
  • Onder alle omstandigheden het beste geluid dankzij SoundAlive

De Samsung Level Box mini heeft een grote (55 mm) stereo speaker en een passieve radiator, geoptimaliseerd om geluid te bieden dat krachtig, helder en gebalanceerd is. Via de Samsung Level App regel je het volume en heb je toegang tot Text-to-Speech, S Voice en SoundAlive. SoundAlive analyseert het omgevingsgeluid waar de speaker staat en stelt automatisch het beste geluid voor je samen. Ook maakt de Level Box mini gebruik van de aptX codec, waardoor je kunt genieten van ononderbroken streaming. De metallic body zorgt bovendien voor ruis- en echo-onderdrukking en de ingebouwde microfoon is ideaal voor conference calls.

“De Level Box mini staat garant voor een naadloze gebruikservaring. Je kunt de Level Box mini eenvoudig verbinden met je smartphone, door je smartphone met NFC naast de Level Box mini te leggen. Met de knoppen op de speaker regel je de muziek of kun je oproepen accepteren en afwijzen”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile Phones Samsung Nederland.  

De Level Box mini heeft een metallic body die 30 procent slanker is dan de Level Box. Het gemak wordt onderstreept door de 1.600mAh batterij, goed voor 25 uur luisterplezier. De Samsung Level Box mini is vanaf eind september verkrijgbaar in de kleuren Blue, Blue Black, Red en Silver voor een verkoopadviesprijs van € 99,99.

Over de Level Serie
De Samsung Level serie staat voor een lijn van vijf premium audioproducten die zich onderscheiden door eersteklas geluidskwaliteit, draagbaarheid en comfort. Met de Level Over, Level On, Level In, Level Box en Level Box mini haal je op audiogebied het beste uit je smartphone en tablet. Elk product uit de Level-serie is vakkundig gemaakt met het oog op een specifiek type mobiele gebruiker.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel