Samsung Gear VR eind januari in Samsung Shop voor € 199

De veelbesproken Samsung Gear VR komt naar Nederland. Vanaf 30 januari 2015 is het innovatieve apparaat te koop in de online Samsung Shop. Samsung ontwikkelde de Gear VR in samenwerking met Oculus, het bedrijf dat van virtual reality-technologie gemeengoed maakt. De draadloze Samsung Gear VR Innovator’s Edition staat garant voor sensatie. Zet de headset op en waan je in een andere dimensie. Dankzij de 360 graden 3D-videotechnologie heb je de beste plek in het theater of loop je dwars door de game die je speelt. Ga virtueel op bezoek bij vrienden in een ander land en laat je overrompelen door de indrukwekkende ervaring.

De Gear VR levert een ongeëvenaarde kijkervaring dankzij het 5,7 inch Quad HD Super AMOLED display van de Galaxy Note 4. Voor een optimale gamebeleving koppel je hem aan de Samsung Game Pad. De draadloze headset is zeer comfortabel door het gebruik van zachte, flexibele en lichtgewicht materialen. Je bedient hem intuïtief via het touchpad aan de zijkant.

Met de Gear VR is Samsung er in geslaagd om technologie te ontwikkelen waarmee iedereen zijn leven kan verrijken en vergemakkelijken”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De Samsung Gear VR gaat zoveel verder dan de verwachtingen die er nu zijn over de manier waarop mobiele technologie kan worden ingezet om content te consumeren.”

De Samsung Gear VR is vanaf 30 januari 2015 in Nederland beschikbaar in de kleur Frost White. De verkoopadviesprijs is € 199. In combinatie met de Samsung Game Pad bedraagt deze € 249.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel