Ruckus Wireless benoemt Fred Voogt tot Regional Sales Manager Nederland

 
Voormalig Channel Manager Nederland bij Sophos Fred Voogt is vanaf 1 oktober in dienst bij Smart Wi-Fi leverancier Ruckus Wireless. Hij treedt aan als Regional Sales Manager Nederland en is in deze rol verantwoordelijk voor het opzetten en uitbouwen van een betrokken en gecommitteerd distributie- en partnerkanaal in Nederland en de verdere groei van de gemeenschappelijke Advanced Wi-Fi Networking Business.

Met de aanstelling van Voogt haalt Ruckus Wireless twintig jaar channel-ervaring binnen. In die twintig jaar bouwde Voogt een ruime kennis op van het opzetten van 2-tier channel-modellen bij organisaties zoals Hewlett Packard, Computer Associates, Trend Micro en de afgelopen 3,5 jaar bij Sophos. Daardoor heeft hij het juiste inzicht in het Nederlandse IT-partnerlandschap om gemeenschappelijke kansen in de diversen markten optimaal te benutten. Voogt wil hierbij gebruikmaken van zijn specifieke kennis van deze reseller- en distributiepartners, en samen met de enthousiaste Ruckus Wireless-distributeurs de snelgroeiende markt van mobiele internetinfrastructuur succesvol bedienen.

Klanten zullen vooral profiteren van een nog intensievere samenwerking. Voogt wil met behulp van het Ruckus’ “Top Dog” partnerprogramma een preferred partnerkanaalbouwen, voor de verdere ontwikkeling van de kernmarkten van Ruckus Wireless: Telecom, MKB, Retail, Magazijn & Logistiek, Onderwijs, Zorg en Hospitality.

Voogt geeft aan dat de keuze voor Ruckus Wireless heel bewust is: “Het nieuwe, uitdagende van deze functie, gecombineerd met de ‘get it done’ mentaliteit van het bedrijf, spreekt mij bijzonder aan. De producten van Ruckus Wireless zijn uniek. Denk bijvoorbeeld aan BeamFlex, de eerste adaptieve antenne-technologie die het bereik, doorvoer en de capaciteit van een netwerk maximaliseert, of aan SPoT, Smart Position Technolgoy, een cloud-based oplossing van Ruckus Wireless waarmee de locatie van gebruikers bepaald wordt. Dit soort producten tonen het innovatieve karakter van Ruckus Wireless dat mij zo aantrekt.” 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel