Ruckus Wireless benoemt Exertis GO Connect tot value added distributeur

Ruckus Wireless, Inc., een wereldwijde leverancier van high-end draadloze oplossingen voor de snelgroeiende markt van mobiele internetinfrastructuur, maakt vandaag bekend dat Exertis GO Connect, specialist in communicatie-endpoints en netwerkoplossingen, officieel is aangesteld als Ruckus Wireless value added distributeur. Het complete portfolio van Ruckus Wireless is per direct beschikbaar via het brede reseller-netwerk van Exertis GO Connect in de Benelux.

Met de opkomst van cloud computing, de verdere verspreiding van apparaten met geïntegreerde Wi-Fi-functionaliteit en de stijgende behoefte aan wireless services, is draadloos internet uitgegroeid tot een onmisbaar bedrijfsmiddel. De groei in deze markten en de toenemende vraag naar draadloze oplossingen heeft er toe geleid dat Ruckus Wireless een structurele oplossing zocht voor de verdere optimalisering van de distributiecapaciteit op de Benelux-markt. Ruckus Wireless lanceerde dit jaar al verschillende nieuwe oplossingen, zoals de op cloudtechnologie gebaseerde Ruckus Smart Positioning Technology (SPoT) en Smart Wi-Fi Access Management Services (SAMs).

Als value added distributeur van Ruckus Wireless-oplossingen zal Exertis GO Connect zijn diepgaande expertise op het gebied van VoIP en diensten beschikbaar stellen voor het gehele netwerk van resellers en system integrators. Deze services omvatten pre-sales, geautoriseerde trainingen, ontwerp, financiële diensten en support.

“De benoeming tot value added distributeur van Ruckus Wireless is een zeer welkome uitbreiding van ons portfolio”, zegt Remco Ligtvoet, business development manager bij Exertis GO Connect. “Met Ruckus Wireless krijgen onze channel partners de beschikking over hoogwaardige wireless oplossingen en kansen op een nieuw verdienmodel. Dankzij de cloudbeheeroplossing SAMs en de eerste op de NFV (Network Functions Virtualization)-architectuur gebouwde WLAN-oplossing SmartCell™ Gateway (vSCG) voor service providers en grote ondernemingen, is Ruckus Wireless klaar voor de toekomst. Zij bieden daarnaast ook uitstekende oplossingen voor het MKB.”

Spencer Hinzen, regional sales director Southern Europe bij Ruckus Wireless: “In de Benelux behoort Ruckus Wireless tot een van de grootste leveranciers als het gaat om het leveren van draadloze oplossingen voor de snelgroeiende markt van mobiele internetinfrastructuur. Om onze verdere expansie te ondersteunen en optimaal te kunnen profiteren van de marktgroei is een fijnmazig, indirect distributiekanaal met betrouwbare distributeurs en resellers een absolute must. Alleen dan zijn we in staat om ook op de Benelux-markt de koppositie over te nemen. Als value added distributeur is Exertis GO Connect niet alleen het logistieke aanspreekpunt tussen reseller en fabrikant, maar levert het bedrijf ook belangrijke diensten zoals presales consultancy, installatie, service en onderhoud. Doorslaggevend echter is de kennis die Exertis GO Connect inbrengt op het brede terrein van audio-, video-, netwerk, VoIP en Unified Communications-oplossingen.”

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel