Real-time streaming via YouTube met nieuwe HTC RE camera

De real-time streaming-functie is eenvoudig te gebruiken en een handige toevoeging om je video’s van bijvoorbeeld een concert of duikervaring live uit te zenden. Alle beelden die je wilt delen worden direct van je RE camera naar je smartphone gestuurd en je smartphone stuurt deze door naar je YouTube-kanaal. Gebruikers nodigen mensen uit om het event te bekijken met behulp van de broadcast link die gedeeld wordt via een SMS-bericht of sociale netwerken. Na afloop van je live-uitzending blijft de link nog actief, zodat vrienden en familie alsnog de uitzending kunnen bekijken.

Kijkers hebben geen YouTube-kanaal nodig om de uitzending te bekijken. De live streams kunnen in publieke modus worden gezet, zodat alle YouTube-gebruikers de beelden kunnen zien. In de privé modus kan de uitzending enkel worden bekeken door diegene met wie je de link deelt.

Beschikbaarheid
De software-update voor de RE camera-app is beschikbaar vanaf 9 januari 2015, in de Google Play store. De update voor iOS komt later in het eerste kwartaal van 2015. De RE camera is reeds verkrijgbaar in Nederland.

Bij correct gebruik kan de RE camera onder water gebruikt worden tot één meter diep en dat tot 30 minuten.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel