Premium PanzerGlass biedt innoverende displaybescherming voor de iPhone 6

De nieuwe distributeur Dividino Group introduceert 'Premium PanzerGlass’ op de Benelux markt als de een van de meest innovatieve displaybescherming voor de Apple iPhone 6. Premium PanzerGlass biedt geeft de iPhone 6 een extra bescherming. Premium PanzerGlass is specifiek voor de Apple iPhone 6 ontwikkeld en zou perfect op het toestel moeten passen. Doordat Premium PanzerGlass is afgerond op de randen sluit Premium PanzerGlass als nooit te voren aan op de iPhone 6 zonder scherpe en kwetsbare randen. Dit verhoogt het comfort, maakt het glas sterker en beter bestand tegen zowel schokken als stoten op de buitenste rand van de telefoon.

De vorm van Premium PanzerGlass is natuurlijk en elegant zoals het ontwerp van de Apple iPhone 6 zelf. Premium PanzerGlass is gemaakt van extra sterk Japans Corning glas. Uit tests blijkt dat dit materiaal 20% sterker is dan het materiaal dat normaal wordt gebruikt. Omdat Premium PanzerGlass de volledige voorzijde van de iPhone 6 bedekt is ook de frontcamera van de iPhone 6 perfect beschermd. Doordat niet langer vuil en stof op de lens kan komen, is de iPhone 6 in staat om haarscherpe selfies te schieten en is de beeldkwaliteit bij FaceTime gesprekken altijd perfect.

Premium PanzerGlass voor de iPhone 6 bevat, zoals alle PanzerGlass producten, een speciale ‘oleofobe coating’ zodat het glas net zo zacht en aangenaam aanvoelt als het originele display van de smartphone.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel