Plantronics stelt Frank Timmermans aan als Country Manager Benelux & Nordics

Plantronics, de wereldwijde marktleider in audiocommunicatie, heeft Frank Timmermans gepromoveerd tot Country Manager Benelux & Nordics. Hiervoor was hij gedurende drie jaar actief als Head of Corporate Sales Benelux & Nordics Plantronics. In zijn nieuwe rol houdt Timmermans toezicht op alle sales- en marketingactiviteiten in de Benelux- en Nordics-regio. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de lokale strategie, evenals de uitvoer daarvan en het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.

Timmermans is al bijna twintig jaar actief in de technologiemarkt, grotendeels in Nederland waar hij gedegen ervaring en kennis heeft opgedaan. Voor zijn komst naar Plantronics vervulde hij onder andere leidinggevende en commerciële functies bij Ricoh, Hewlett-Packard en Innoveer Solutions. Bij HP was hij als Sales Manager IPG GWE voor elf Europese landen verantwoordelijk voor de omzetgroei voor het printportfolio van HP op zowel de consumenten als zakelijke markt. 

Groeimarkt
Timmermans streeft er komende jaren vooral naar Plantronics verder te laten kapitaliseren op een aantal belangrijke trends in de markt voor kantoorautomatisering. Unified Communications speelt een steeds belangrijkere rol op de zakelijke markt en is dan ook een belangrijke groeimarkt. Bovendien wordt steeds vaker plaats- en tijdonafhankelijk gewerkt als gevolg van de adoptie van Het Nieuwe Werken. Het productaanbod van Plantronics is bij uitstek geschikt om van deze ontwikkelingen te profiteren. 

‘De Benelux- en de Nordics-regio’s zijn innovatieve markten die voorop lopen bij de adoptie van nieuwe technologie,’ zegt Philip Vanhoutte, managing director Europa en Afrika bij Plantronics. ‘In zijn rol als Head of Corporate Sales Benelux & Nordics was Timmermans altijd een vaste waarde met een scherp oog voor de belangen van resellers, partners en eindgebruikers. Hij is bij uitstek de man om in deze belangrijke markten een voortrekkersrol te spelen voor Plantronics.’

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel