Plantronics komt met vier nieuwe Unified Communications producten

Plantronics presenteert vandaag vier nieuwe Unified Communications (UC)-audioapparaten, ontworpen om uitzonderlijke geluidskwaliteit te leveren en achtergrondgeluiden te elimineren. Hierdoor kunnen gebruikers effectief communiceren en samenwerken, ongeacht de werkplek of locatie. De nieuwe producten zijn: de Blackwire 725, Plantronics eerste UC-stereoheadset met Active Noise Cancelling (ANC) zodat medewerkers zich ook in rumoerige kantooromgevingen kunnen concentreren; de Voyager Edge UC, de nieuwste telg uit de Voyager-familie van bluetooth-headsets die uitermate geschikt is voor de medewerker die altijd onderweg is; de Calisto 610, een draagbare speakertelefoon voor eenvoudig vergaderen op elke locatie en de Clarity 340, die is ontworpen voor mensen die problemen hebben met hun zicht of gehoor.

“Niet voor niets wordt steeds vaker benadrukt hoe belangrijk een betrouwbare en kwalitatieve ervaring voor gebruikers is”, zegt Rich Costello, senior research analyst unified communications bij IDC. “De nieuwe Plantronics-producten voldoen niet alleen aan de belangrijkste vereisten voor communicatie en samenwerking, maar ze pakken ook de factor omgevingsgeluid aan.”

“Werken kan tegenwoordig overal. Open werkomgevingen stimuleren samenwerking, maar veroorzaken ook geluidsoverlast. Dat wordt een steeds grotere zorg. Maar lawaai op de werkplek is niet alleen een probleem voor de medewerkers op kantoor”, zegt Richard Rogers, head of E&A B2B marketing bij Plantronics. “Je hebt niet altijd invloed op je werkomgeving, en al helemaal niet op die van de persoon waarmee je telefoneert. Daarom zorgen wij ervoor dat medewerkers oplossingen tot hun beschikking hebben, die al het omgevingsgeluid tegen kunnen houden. Daardoor kunnen zij gesprekken van hoge kwaliteit voeren, waar vandaan ze ook werken.”

Slimmere werkomgevingen hebben voordelen, maar veroorzaken ook geluidsuitdagingen voor individuen en hun collega’s. Dit kan gevolgen hebben voor hun productiviteit. De volgende Plantronics-oplossingen richten zich op omgevingsgeluid en de kwaliteit van telefoongesprekken in slimme werkscenario’s en -omgevingen.

Blackwire 725:

Plantronics eerste UC-product met Active Noise Cancelling technology (ANC) biedt kantoorpersoneel dat goed moet kunnen horen en verstaanbaar moet zijn een draadgebonden optie tegen een betaalbare prijs. De Blackwire 725 is ideaal voor pc-telefoongesprekken en voor het beluisteren van muziek en multimedia met dynamisch hifi-geluid. Door de combinatie van breedband audio, Digital Signal Processing en een noise cancelling-microfoon, zijn zowel inkomende oproepen als uw stem kraakhelder. 

Voyager Edge UC:

Deze headset is gericht op mobiele UC-gebruikers die meerdere bluetooth communicatiemiddelen (laptop, smartphone of tablet) gebruiken. De oplossing bevat een kleine bluetooth USB-dongel die naadloze breedbandaudio op uw laptop levert. Het nieuwste product in de Voyagerlijn heeft een slank, elegant ontwerp dat comfortabel zit en perfect in uw oor past. Ook komt de Voyager Edge UC met een draagbare lader. Dit product werkt met de bekende Plantronics-audiotechnologie die storende achtergrondgeluiden elimineert. Intuïtieve functies vergroten het gemak en flexibiliteit. Zo kunnen gesprekken automatisch worden beantwoord door de headset in het oor te plaatsen.

Calisto 610:

Met de draadgebonden USB-speakerphone kan men overal aan conference calls met kleine groepen mensen deelnemen. De speakerphone heeft een alzijdiggericht ontwerp, is makkelijk mee te nemen en kan worden geïntegreerd met een softphone naar keuze. De speakerphone wordt inclusief draagetui geleverd.

Clarity 340:

De Clarity 340 is ontworpen voor kenniswerkers met beperkingen op het gebied van hun zicht, gehoor of behendigheid. Deze handset-stijl telefoon  versterkt geluid, heeft een makkelijk leesbaar scherm, grote knoppen en levert heldere audio. Met de Clarity 340 kan iedereen volledig deelnemen aan en profiteren van UC-oplossingen.

Prijzen en beschikbaarheid
De Voyager Edge UC, Blackwire 725 en de Calisto 610 zijn reeds beschikbaar. De Calisto is in maart beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 149. De adviesprijs voor de Voyager Edge UC is € 149, voor de Blackwire 725 is dat € 179, en de Calisto 610 heeft een prijs van € 99.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel