Plantronics draadloze DECT-headsets voldoen als eerste in de markt aan laatste beveiligingsnormen

 

Plantronics, een pionier in draagbare technologie, kondigt aan dat de draadloze DECT-headsets van de CS500 en de Savi 700 serie de eerste headsets in de markt zijn, die op basis van de nieuwste veiligheidsnormen gecertificeerd zijn door het DECT Forum. Het DECT Forum is een platform voor organisaties die DECT-technologie ontwikkelen en verbeteren. Door het opnemen van de laatste aanbevelingen ten aanzien van de verbeterde beveiliging van het DECT Forum blijft Plantronics zowel qua functionaliteiten als veiligheid vooroplopen. 

De nieuwe normen die in januari 2013 zijn aangekondigd bieden richtlijnen en een certificeringsproces voor fabrikanten om op acht gebieden veiligheidsverbeteringen door te voeren, waaronder authenticatie, encryptie en call setup. Om een DECT Forum Security Certification te ontvangen, moet een product worden ingediend bij een erkend testlab voor onafhankelijke verificatie en voldoen aan alle vereisten. 

“Dankzij de introductie van het certificeringsprogramma kunnen DECT-leveranciers hun apparatuur laten certificeren tegen de nieuwste veiligheidsstandaarden. Hierdoor kunnen ze klanten verzekeren dat hun communicatie beveiligd is”, aldus Andreas Zipp, voorzitter van het DECT Forum. Het is bemoedigend om te zien dat leden, zoals Plantronics, de nieuwe normen omarmen en met ons samenwerken om producten te certificeren.”

“We willen onze klanten voorzien van de meeste robuuste oplossingen op de markt, zowel qua functionaliteiten als veiligheid”, zegt Bill Loewenthal, vice president enterprise oplossingen bij Plantronics. “Dankzij onze nauwe samenwerking met het DECT Forum hebben we wederom bewezen waarom de CS500 en Savi tot de meest populaire headsets voor bedrijven behoren.”

Beschikbaarheid
De gecertificeerde headsets van de CS500 serie zijn per direct beschikbaar. De gecertificeerde headsets van de Savi 700 serie zullen voor het einde van het jaar beschikbaar zijn. De Savi 400 serie zal vanaf begin 2015 beschikbaar zijn. Voor de bestaande Savi-producten kunnen - zodra deze beschikbaar zijn - beveiligingsupdates worden verkregen via de firmware-updates.

  • Met de CS500 serie zet Plantronics een nieuwe draadloze standaard voor vaste telefonie. Het systeem is voorzien van maximaal 120 meter draadloos bereik en heeft een gestroomlijnd design. De verbeterde prestaties, samen met dezelfde betrouwbaarheid voor handsfree productiviteit, maken de CS-familie al bijna een decennium een bestseller. Kijk voor meer informatie, op:www.plantronics.com/uk/product/cs500.
  • De Savi 700 serie is het meest intelligente draadloze headsetsysteem op de markt. Het biedt connectiviteit met meerdere apparaten, verschillende draagstijlen en gebruikers hebben een bereik van maximaal 120 meter om gesprekken via de vaste telefoon, pc en mobiele telefoon te beheren. Kijk voor meer informatie, op:www.plantronics.com/uk/product/savi-700.
  • Voor kantoormedewerkers en medewerkers die op afstand werken en de pc gebruiken voor telefonie is de Savi 400 serie de enige draagbare DECT-headset voor unified communications. De headsets zijn beschikbaar in diverse modellen, bieden een uitstekende geluidskwaliteit en tot 100 meter draadloos bereik. Kijk voor meer informatie, op: www.plantronics.com/uk/product/savi-400.
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel