Phorce lanceert tas waarmee je mobiele telefoon of tablet kunt laden

Van Nederlandse bodem: Dunne, lichtgewicht tas voorziet smartphones en tablets een week lang van stroom 

Phorce, de ontwerper van de eerste interactieve smart bag ter wereld, kondigt vandaag wereldwijd de lancering aan van hun tweede generatie product: de Phorce Freedom, een tas die is ontworpen voor alledaags gebruik, die van vorm verandert en mobiele apparaten oplaadt terwijl je onderweg bent. De Phorce Freedom wordt aangeboden voor € 199.

Phorce Freedom wordt in het kielzog van de succesvolle Phorce Pro Smart Bag gelanceerd. Waar de Pro specifiek is ontworpen voor de zakelijke reiziger, is de Freedom een dunne en lichtgewicht tas voor alledaags gebruik. Freedom is gemaakt met de aandacht voor kwaliteit en de prestaties die synoniem zijn met het merk Phorce. Hoewel de tas 25% lichter is dan zijn voorganger, biedt hij genoeg stroom om een smartphone en tablet een week lang op te laden. 

“Ons doel is om mensen echt mobiel te maken, waar ter wereld ze ook verblijven of naar toe reizen. Zowel voor privé als zakelijke doeleinden,” zegt Marijn Berk, oprichter van Phorce. “We begonnen met de Pro, een product voor zakelijke professionals die altijd bereikbaar willen zijn vanaf hun laptop, smartphone en tablet. Met de Freedom maken we echte mobiliteit nu beschikbaar voor iedereen, voor een laagdrempelige prijs.”
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel