De nieuwe O-Droid TV is een echt Netflix alternatief

Netflix is enorm populair in Nederland. Voor een vast bedrag per maand - € 7,99 op dit moment nog - kun je overal onbeperkt tv-series en films kijken. Een groot nadeel van Netflix is natuurlijk wel dat je afhankelijk bent van het aanbod en de keuzes van Netflix. En juist voor ons land valt het aanbod best wel tegen.

Vanaf 3 juli is er een alternatief te koop: de O-Droid TV. Eigenlijk het best te omschrijven als een krachtige Android mediaspeler. De leverancier claimt dat je hiermee altijd de nieuwste films en tv-series, met Nederlandse ondertitels, kunt bekijken. Zonder maandelijks abonnement, geen reclame en voor een eenmalig bedrag van slechts € 139,95.

Het kloppend hart van de O-Droid TV is een quad-core Rockchip CPU, die draait op 1,8 GHz met 2 GB werkgeheugen. Deze processor wordt ondersteund door een speciale videochip die moeiteloos zelfs een resolutie van 2048 * 1536 aankan. En als je wilt ook 3D.

Maar hoe werkt dat nu dat onbeperkt films kijken? Op de O-Droid TV is standaard XBMC-software geïnstalleerd. Met deze app kun je eenvoudig de nieuwste films en Tv-series via internet naar je TV streamen. Gratis, onbeperkt en dit is volkomen legaal. Ook kun je natuurlijk films downloaden. De O-Droid TV heeft hiervoor zelfs 8 GB opslagruimte. Is dit niet genoeg dan is dit via SD-kaarten uit te breiden tot 32 GB. Of je gebruikt gewoon een USB-stick of een externe harde schijf, want de heeft 2 USB-poorten.

De O-Droid TV is complete mediaspeler, die draait op Android 4.2. Hierdoor heb je ook toegang tot de Google Play store waar nu meer dan 1 miljoen apps beschikbaar zijn. Daarnaast de eerder genoemde 2 USB-poorten, WiFi, LAN, Bluetooth (hiermee kun je extern toetsenbord aansluiten), HDMI (inclusief verloopkabel van mini naar normaal) en zelfs een afstandsbediening.

Zo op het oog is de O-Droid TV een meer dan waardig Netflix alternatief. Een vaste prijs en altijd toegang tot de nieuwste films en Tv-series spreken ons zeer aan. Geïnteresseerd? Surf naar www.o-droid.tv voor meer informatie. De mediaspeler kan ook hier besteld worden.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel