Nutz: niet meer te stoppen

Er lijkt zich een kleine revolutie te voltrekken op de headphones markt. HTC lijkt zich definitief terug trekken uit Beats Electronics, die met hun Beats headphones nog steeds de onbetwiste marktleiders zijn. Alleen wij weten allemaal dat er geen accessoire op de markt is, dat zo'n enorm hoog uitvalpercentage heeft. Marketing is prima, kwaliteit helaas een stuk minder.

Vanuit Engeland komen er steeds meer berichten van een nieuwe speler op deze zeer lucratieve  markt: Nutz headphones. Het toonaangevende Britse blad 'Live Music' komt ieder jaar met hun business awards-verkiezing.

Nutz headphones is één van de genomineerde en staat trots tussen de andere veel bekendere merken. Kortom met de marketing van Nutz zit het wel goed.

Maar een minstens zo belangrijker vraag is, hoe het met hun kwaliteit is gesteld? En de service- en garantieafhandeling? Telebeeld ontvangt op korte termijn samples van de diverse Nutz producten en wij komen graag terug met onze bevindingen. In de tussentijd: houd Nutz in de gaten, ze komen eraan.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel