Nieuwe ultra-veilige USB-stick met GPS te koop

NewChannel introduceert in de Benelux de Security Guardian USB devices van ExactTrak, een Engelse ontwikkelaar van ultra-veilige USB opslagsystemen. Door de integratie met een GPS-module is niet alleen de exacte locatie van de Security Guardian te allen tijde te volgen, maar kan ook de toegang tot de data op het USB-device op basis van geo-locatie worden bepaald. Door een geïntegreerde GSM-module is het device het Coud Management systeem tevens volledig beheersbaar op afstand en kunnen bij verlies of diefstal de data volledig worden vernietigd.
Simon Cuthbert, Sales Director bij ExactTrak Ltd stelt “Wij zijn blij met de aanstelling van NewChannel als onze distributeur om ons internationale bereik in de Benelux uit te breiden. Wij hebben een agressief groeiplan voor de komende jaren en NewChannel heeft de benodigde kennis en ervaring in de Benelux markt. Gekoppeld aan hun relaties met resellers in de regio ben ik er van overtuigd dat onze oplossingen op de juiste wijze via het reseller kanaal beschikbaar zullen zijn”.
De heer Cuthbert vertelt ook “Onze klanten begrijpen dat toegang tot informatie in de Cloud niet altijd mogelijk is en niet altijd de beste oplossing om bedrijfskritische of gevoelige gegevens mobiel beschikbaar te hebben. Zij hebben dus de behoefte aan een zeer goed beveiligde en volledig traceerbare mobiele data oplossing om hun gegevens veilig te stellen. Met onze Security Guardian zijn kostbare mobiele data niet alleen wereldwijd te traceren, maar kunnen ook direct de benodigde acties worden genomen wanneer gegevens ofwel verloren of gestolen zijn. De Security Guardian is de enige oplossing waarmee organisaties de toegang tot hun mobiele gegevens op afstand kunnen aan- en uitzetten of de gegevens volledig kunnen vernietigen – beide zelfs wanneer het USB-device niet op een netwerk is aangesloten of verbonden met een USB-poort.”
Raymond Kreefft, Managing Director van NewChannel is verheugd met de aanstelling als Benelux distributeur door ExactTrak. “Wij zijn al actief met verschillende BYOD en mobile device management oplossingen die organisaties in staat stellen om op een veilige en beheersbare manier mobiele devices zoals tablets en smartphones te integreren in hun bedrijfsvoering. Ook Cloud-security en data-encryptie spelen een belangrijke rol, maar de ultra-secure USB-devices van ExactTrak zijn dé oplossing voor organisaties die echt de volledige controle over hun kostbare data willen hebben en willen behouden.
In 2014 zullen ExactTrak en NewChannel de volgende evolutie  van de Security Guardian introduceren in de vorm van een embedded oplossing voor gebruik in smartphones, tablets en laptops.
De Security Guardian oplossingen zijn per direct via NewChannel en haar partners in de Benelux. Beschikbaar. NewChannel komt voor toepassing van de Security Guardian graag in contact met organisaties die zich hebben gespecialiseerd in ICT-oplossingen voor de zorgsector, financiële instellingen, defensie of overheden.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel