Nieuw van Microsoft: Het Universal Foldable Keyboard

Naast de Lumia 640 en Lumia 640 XL, heeft Microsoft op het Mobile World Congress in Barcelona een nieuw toetsenbord aangekondigd: het Microsoft Universal Foldable Keyboard. Omdat dit opvouwbare toetsenbord makkelijk te vervoeren is, helpt het mensen met een on-the-go-levensstijl om meer gedaan te krijgen. Waar, wanneer en op welk device dan ook.

Het Universal Foldable Keyboard is compatibel met iPad, iPhone en Android- en Windows-tablets en -smartphones. Het toetsenbord werkt tot op twee ondersteunde devices tegelijk, en stelt je in staat met één druk op de knop tussen de twee te schakelen. Instellen is een kwestie van seconden dankzij de laatste Bluetooth 4.0-technologie, je hoeft het toetsenbord alleen maar uit te vouwen om het aan te zetten en te verbinden met je devices. Vervolgens heb je een volwaardige toetsenset tot je beschikking, waarmee je snel en comfortabel typt. Werk je e-mails weg, wijzig documenten of stuur instant messages naar je vrienden. Klaar? Dan vouw je het toetsenbord gewoon weer op om het uit te zetten.

Zijn ultradunne, lichtgewicht en compacte design zorgt ervoor dat je het Universal Foldable Keyboard gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Per oplaadbeurt gaat de accu ongeveer drie maanden mee. Zijn duurzame en morsbestendige toetsenset en materiaal beschermen het toetsenbord bovendien tegen ongelukjes. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel