Bugatti accessoires ook een hit in Nederland

Je hebt accessoires en accessoires. Van heel goedkoop per container geïmporteerd uit China tot handgemaakte leren hoesjes die een fortuin kosten. Soms zelfs met diamanten afgezet. Je moet er maar van houden. Al jaren zijn de leren accessoires van Valenta marktleider in Nederland. Het Duitse merk Bugatti gaat een nieuwe poging wagen om, hier op korte termijn verandering in te brengen.

Sinds 2003 maakt Bugatti – van het exclusieve automerk – in licentie hoesjes en tasjes voor telefoons en tablets. Op dit moment zijn er speciale accessoires voor Samsung, Apple, Sony, HTC, Nokia en Huawei. Maar natuurlijk passen LG, Motorola en HTC altijd in de universele accessoires van het bedrijf.

Bugatti heeft 230 verschillende artikelen voor meer dan 200 smartphones en tablets in 30 productlijnen. Alle producten zijn getest op giftige stoffen door TÜV – Rheinland en hebben hiervoor een keurmerk ontvangen. Bugatti producten worden in Europa ontworpen  en de van echt leer gemaakte hoezen en tassen worden in Europa met de hand vervaardigd. Ieder hoesjes en tasje is dus uniek.

De individuele afwerking is bijzonder goed en stijlvol. Bij sommige leren accessoires van andere merken zijn de stiksel niet recht en rafelig. Niet bij Bugatti: alles ziet er strak en netjes uit. Bijzonder handig is wat Bugatti noemt het ‘easy out’ principe.

Door een elastische riem is het eenvoudig om een telefoon uit zijn hoes te trekken. Simpel maar met een verbluffend resultaat.

Bugatti richt zich op de actieve mens van tussen de 30 en 50 jaar. Sportief en met een goed inkomen. Hoewel het natuurlijk om de accessoire zelf gaat, vinden wij de verpakking een beetje aan de zuinige kant. Een witte blisterverpakking met een transparant hart waardoor het hoesje wel goed te zien is. Daarnaast vaak een kleine opening zodat consumenten het hoesje kunnen voelen. De verpakking is in twee talen: Engels en Duits. Een iets stijlvoller uitstraling was op zijn plaats geweest. De accessoires van Bugatti hebben een adviesverkoopprijs  tussen € 9,95 en € 39,95. In Nederland onder andere verkrijgbaar bij Strax. In Duitsland zijn ook Ingram Micro en Tech Data aangesteld als distributeurs. Wellicht dus ook binnenkort via hen in ons land te koop.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel