Moktak: een prachtige en super coole draagbare bluetooth speaker

De Moktak ligt in al haar glorie voor ons. Het is de nieuwe bluetooth speaker van Yamazoki. En heb je deze externe draagbare speaker eenmaal een keer gezien, dan vergeet je het design nooit meer. Het zijn eigenlijk twee halve bollen die je via een slim magneetsysteem tot een goed beschermende bal kunt samen klikken. De handle kan gebruikt worden om de speakers op te hangen.

Het ontwerp heeft iets weg van een Zwitserse koebel. De makers zijn echter door iets heel anders geïnspireerd, namelijk een eeuwenoud Boeddhistisch houten percussie muziekinstrument: de Moktak. Deze originele Moktak heeft op haar beurt weer iets weg van een vuistgrote houten vis.

De speaker heeft twee sterke 3 watt speakers en kan verbonden worden met een smartphone, tablet of computer via zowel bluetooth als NFC. De Moktak heeft in 2012 zelfs de prestigieuze Reddot ontwerpprijs gekregen. De accu – 800 mAh - van deze spatwaterdichte draagbare speaker wordt in minder dan 2,5 uur volledig opgeladen en dan kun je er moeiteloos 8 uur muziek uit halen.

De Moktak is makkelijk en veilig mee te nemen en kinderlijk eenvoudig op te hangen. Op het strand, in de keuken of in de badkamer. Het maakt niet uit want de Moktak kan tegen vocht. Geïnteresseerd? De adviesverkooprijs van deze speaker is € 99. Neem contact op met Cloeck Management (www.cloeckmanagement.com) voor meer informatie en de verkoopadressen.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel