Met een Snappgrip wordt je iPhone een echte camera

In ons onderzoek naar de hype rond de selfie-stick van Yolanthe kwam Telebeeld nog een andere grappig foto-gadget tegen de: Snappgrip. Hiermee kun je eenvoudig via een speciale controller een iPhone omtoveren in een echt fototoestel.

De controller wordt via een interne Bluetooth chip verbonden met een iPhone waarop de speciale Snappgrip software is geïnstalleerd.

Via de controller kun je in- en uitzoomen, foto’s maken, de camera scherp stellen en eenvoudig foto’s maken in zowel portret- als ook landscapemode. Ook kan de controller op een statief geschroefd worden.  De Snappgrip wordt compleet geleverd met USB-kabel, controller, iPhone hoes en opbergtas. Additionele lenzen zijn te koop.

De Snappgrip is net getest in Amerika en de resultaten waren niet echt positief. Zo lukt het pairen met een iPhone niet altijd en lijkt er een software-bug in de officiële Snappgrip app te zitten. De Snappgrip is beschikbaar voor alle iPhones vanaf de iPhone 4 en kost normaal € 69.  Echter op dit moment is de Snappgrip bij Amazon in Engeland afgeprijsd naar € 61.

Het is bij de redactie niet bekend of de Snappgrip ook direct in ons land te koop is. Voorlopig alleen nog de iPhone. Het bedrijf achter de Snappgrip meldt dat het op termijn ook met een Samsung Galaxy S4 versie wil komen. 

Door: de redactie

 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel