Mconomy vanaf 1 juli nieuwe distributeur van Beats by Dr. Dre

Vanaf 1 juni 2014 is Mconomy in de Benelux dé distributeur van het populaire merk Beats by Dr. Dre. Om de populariteit van dit merk verder uit te bouwen, gaan Mconomy en Beats Electronics een samenwerking aan waarin merkbeleving en klanttevredenheid prioriteit zijn.

Beats Electronics is een zelfstandig fabrikant (Telebeeld: is het nieuws van de overname van Beats door Apple nog niet doorgedrongen tot Mconomy?) van kwalitatieve audioproducten van hoofdtelefoons tot speakers. Zijn missie is om een superieure end-to-end muziekbeleving te bieden, zodat fans de emotie in de muziek ervaren zoals de artiest het bedoelt. Beats audioproducten bieden op ieder moment een eersteklas geluidservaring ter verrijking van het alledaagse leven.

Het portfolio van Beats by Dr. Dre bestaat uit: over-ear hoofdtelefoons, on-ear hoofdtelefoons, in-ear hoofdtelefoons en speakers in verschillende maten en kleuren.

Over Mconomy

Mconomy is vooraanstaand distributeur van telecomaccessoires, variërend van telefoonhoesjes en opladers, tot hoofdtelefoons en speakers. Met een uitgebreid merk en product portfolio streeft Mconomy ernaar om snel in te springen op nieuwe marktontwikkelingen middels het leveren van innovatieve kwaliteitsproducten aan retail en wederverkopers. Samen met grote retailers als Media Markt, The Phone House, Belcompany en Coolblue voorziet Mconomy de consument in de Benelux van hoge kwaliteitsproducten. Goede samenwerking tussen alle afdelingen binnen Mconomy is in deze snelgroeiende branche essentieel.     

beats impression

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel