Maak kennis met HEOS van Denon: een supermodern, draadloos audiosysteem

Denon, een van 's werelds meest vooraanstaande fabrikanten van hoogwaardige home entertainment-producten, introduceert met trots een fantastisch nieuw multiroom-audiosysteem: HEOS by Denon. Zorg voor Denon-geluidskwaliteit in elke of zelfs alle ruimtes met behulp van een supermoderne smart device app (iOS en Android) door eenvoudig verbinding te maken met je bestaande WiFi-netwerk. Via elegant vormgegeven, compacte draadloze speakers vult HEOS elke gewenste ruimte met je favoriete muziek van 's werelds toonaangevende online muziekdiensten, waaronder bekende cloud-bronnen, "legacy"-bronnen en elk willekeurig Smart Device.

De introductie van Denons HEOS staat gepland voor augustus 2014 en bestaat uit drie coole, verbluffende draadloze multi-zone muziekspelers (MSRP, variërend van €299 tot €599). Deze ongelofelijke muziekspelers bieden eenvoudig toegang tot de populairste Cloud-muziekdiensten en bekende WiFi-setup. Met slechts een app die beschikbaar is voor zowel iPhone als Android vul je het huis van onder tot boven met muziek. Er is een range extender beschikbaar om het bestaande draadloze netwerk van de gebruiker uit te breiden (optioneel, apart verkrijgbaar).

"HEOS staat voor de volgende evolutie in Denon-producten. Ook over honderd jaar is Denon nog steeds toonaangevend op het gebied van geluidskwaliteit, nieuwe technologieën en innovatieve producten die niet alleen de klant aanspreken, maar ook anticiperen op wat de klant zoekt," aldus Brendon Stead, Vice-President van Product Development. "De mooi vormgegeven draadloze speakers van HEOS kunnen muziek vanaf je smartphone afspelen. Als je meerdere speakers hebt, werken ze als een multiroom systeem voor je hele huis. Consumenten zijn tegenwoordig drukbezet en voor hen is dit de ideale audio-setup om hun favoriete Cloud-muziekdiensten ten volle te benutten ."

Geluid
Het begint met het geluid, Denons voornaamste audiokwaliteit. Aan het ontwerp van HEOS ging meer dan acht jaar van ontwikkeling vooraf, gecombineerd met de meer dan honderd jaar ervaring die Denon heeft als marktleider op het gebied van audio-innovatie. En dit zijn de redenen waarom de geluidskwalilteit van dit nieuwe systeem ongeëvenaard is:

  • Audiophile-level synchronisatie. Het systeem is ontworpen met een nieuwe technologie waardoor de muziek perfect synchroon loopt. Zo perfect dat zelfs de echte audioliefhebber versteld staat.
  • Supermoderne audio DSP optimalisatie. Denon heeft de krachten gebundeld met Waves Audio, een wereldwijde toonaangevende ontwikkelaar van professionele audio-plugins als Digital Signal Processing (DSP). HEOS maakt gebruik van het geïntegreerde MaxxAudio® van Waves, een geavanceerde suite voor geluidsoptimalisatie die zorgt voor hoogwaardige geluidskwaliteit voor een optimale luisterervaring.
  • Superieur akoestisch design. Denons audio-expertise is doorontwikkeld om aan de unieke behoeften van de muziekliefhebbers van nu te voldoen.

Hoog gebruiksgemak
Open de verpakking en de HEOS-speaker komt tot leven met de eenvoudige, intuïtieve en fraai vormgegeven bediening voor het hele huis via de Denon Controller app voor iOS en Android. Dankzij deze app kun je de muziekspelers eenvoudig en handig instellen en aanzetten via je meestgebruikte draadloze apparaten. De spelers kunnen op elk bestaande, draadloze thuisnetwerk worden aangesloten en maken daarom probleemloos verbinding. Binnen enkele minuten vult de ruimte zich met je favoriete muziek. Er komt geen ethernetkabel aan te pas!

WiFi is de sleutel tot het perfect afspelen en de perfecte geluidskwaliteit. En de dual-band WiFi van Denon maakt juist optimaal gebruik van moderne WiFi-netwerken. Het systeem is geïntegreerd met dual-band 802.11n WiFi dat zorgt voor een groot bereik en meer bandbreedte. Hierdoor kun je je HEOS-producten naar eigen wens en behoefte overal in je huis plaatsen. Het Denon-systeem is zo ontwikkeld dat het geen hinder ondervindt van single-band WiFi, Bluetooth-apparaten, magnetrons, babyfoons en draadloze telefoons.

Mocht je problemen hebben met je WiFi door slecht bereik of als je voor het eerst een netwerk moet opzetten, dan kun je een Range Extender van Denon gebruiken. De HEOS Extend onderscheidt zich door het bereik voor alle WiFi-apparaten in het hele huis te versterken.

Content en afspelen
Als het systeem is ingesteld, ga dan lekker zitten en geniet van wat 's werelds toonaangevende online muziekdiensten te bieden hebben. Met afspelen via USB en NAS kun je zelfs je muziekverzameling die is opgeslagen op je hard drive, thumb drive of NAS drive streamen. Speel de content lokaal af, in combinatie met een andere Denon draadloze speaker, of met alle Denon draadloze speakers. Dankzij de perfecte synchronisatie hoef je geen noot meer te missen!

De introductie van Denons HEOS wordt gevolgd door de introductie van uitbreidingssets met voorversterkers en versterkers. De voorversterkers zorgen ervoor dat oudere audioproducten functioneren. De versterkers activeren passieve speakersystemen en geven je de mogelijkheid buitenzones te creeëren. Naar verwachting zullen deze producten in de maanden volgend op de eerste release en vanaf 2015 beschikbaar zijn. Producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde Denon-dealers.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel