Logitech voegt nieuwe beschermende cases toe aan assortiment tablet-accessoires voor de iPad

Logitech voegt drie nieuwe cases toe aan zijn productlijn van tablet-accessoires: de Logitech Hinge, Logitech Big Bang en Logitech Turnaround. De nieuwe cases zijn ontworpen voor de iPad Air, iPad mini en iPad mini met een Retina-display en voegen meer flexibiliteit en een verbeterde kijkervaring toe aan de tablets, zowel voor zakelijk- als privégebruik.

Bescherming en gebruiksgemak
De Logitech Hinge is een flexibele case die voor ieder type gebruik de juiste kijkhoek biedt, of je nu video’s kijkt met je familie, die lastige yogahouding onder de knie probeert te krijgen of een nieuw liedje probeert te spelen op de gitaar. Daarentegen zorgt de Logitech Big Bang voor een robuuste bescherming tegen stoten en krassen, met een tegelijkertijd dun en licht folio-ontwerp. De Logitech Turnaround is een stijlvolle en veelzijdige case met een rotatiefunctie voor een optimale schermpositie, zowel liggend als staand. Tevens biedt de case bescherming tegen stoten, krassen en morsen.

“Mensen gebruiken hun iPad voor allerlei dagelijkse activiteiten, zoals het spelen van games, checken en beantwoorden van e-mails en het bekijken van films op de bank. De meeste tablet-accessoires zijn echter niet voldoende afgestemd op de mate van flexibiliteit die onze drukke levensstijl vereist”, aldus Mike Culver, vicepresident en general manager mobiliteit bij Logitech. “Met de introductie van de Logitech Hinge, Big Bang en Turnaround bieden we consumenten flexibelere, veelzijdigere en beschermende accessoires voor hun tablet.”

Belangrijkste highlights van de laatste toevoegingen aan de productlijn met table accessoires van Logitech zijn als volgt:

Logitech Hinge
De Logitech Hinge is een flexibele case voor de iPad met een stand die zich aanpast aan het type activiteit waarvoor en de plaats waar de iPad gebruikt wordt. De krachtige scharnier zorgt ervoor dat de iPad in iedere gewenste kijkpositie (binnen een range van 50 graden) kan worden gebracht terwijl de iPad stevig op zijn plaats blijft. De Logitech Hinge is vervaardigd uit morsbestendige, afwasbare materialen die de iPad optimaal beschermen. De Logitech Hinge is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 59,99 euro voor de iPad Air en 54,99 euro voor de iPad mini en iPad mini met Retina-display.

Logitech Big Bang
De Logitech Big Bang combineert een robuuste bescherming met een veelzijdig en slank folio-ontwerp. De case is zowel geschikt voor zakelijk- als privégebruik. Het Essential Protection System (EPS) integreert hoogwaardige materialen en state-of-the-art technieken om de iPad te beschermen tegen vallen, stoten, krassen en morsen. De Logitech Big Bang is gemaakt van schokabsorberend materiaal dat ook gebruikt wordt in de ruimtevaart, automobiel- en sportindustrie. De case heeft een valtest ondergaan vanaf een hoogte van 1,80 meter. Wanneer de case is gesloten wordt het scherm van de tablet beschermd door het schokabsorberende materiaal, waardoor zaken als vallende koffiemokken of speelgoed geen bedreiging vormen voor de iPad.

Ter bescherming tegen krassen en vlekken is de voor- en achterkant van de Logitech Big Bang voorzien van duurzame, afwasbare en waterafstotende materialen. Zo kan de tablet overal mee naartoe genomen worden. Dankzij z’n modieuze kleuren en slank folio-ontwerp is de Logitech Big Bang een case waarmee iedere gebruiker gezien wil worden. Voor optimaal gebruiksgemak is het mogelijk de iPad soepel te wisselen tussen vijf verschillende posities voor comfortabel lezen, surfen en films en/of presentaties bekijken vanaf de iPad. De Logitech Big Bang is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro voor de iPad Air en 79,99 euro voor de iPad mini en iPad mini met Retina-display.

Logitech Turnaround
De Logitech Turnaround is een stijlvolle en veelzijdige case die de iPad eenvoudig laat roteren van de staande naar liggende houding. Hiermee garandeert de case een optimale schermpositie voor elke app of situatie. De multi-angle stand van de case houdt de iPad in maximaal vier verschillende posities en biedt daarmee de juiste kijkhoek voor elke toepassing of activiteit, van het werken aan een spreadsheet, tot het lezen van een artikel of het voeren van een hands-free videogesprek. De Logitech Turnaround zorgt tegelijkertijd voor bescherming van de iPad. De Logitech Turnaround is naar verwachting beschikbaar voor een adviesprijs van 49,99 euro voor de iPad Air, iPad mini en iPad mini met Retina-display.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel