Logitech komt met upgrade van

 

Logitech komt met een upgrade van zijn productlijn van tablet-accessoires met de nieuwe Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air, iPad mini en iPad mini met Retina-display. In navolging van zijn bekroonde voorganger, bieden het ontwerp en de flexibiliteit van de nieuwe Ultrathin Keyboard Cover een nog dunnere en lichtere bescherming van de tablet. Daarnaast voegt de nieuwe cover meerdere opties toe voor het instellen van de gewenste kijkhoek door gebruikers.

“De manier waarop we gebruik maken van de iPad is aan het veranderen”, aldus Mike Culver, vicepresident en general manager mobiliteit bij Logitech. “De iPad wordt niet langer alleen voor het consumeren van content gebruikt. Steeds vaker gebruikt men de tablet ook voor het creëren van content, waar je ook bent. De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is meegegaan in deze ontwikkeling en is dunner, lichter en flexibeler dan ooit tevoren. Het is de andere helft van je iPad.”

Uitgebreide kijkhoeken
In de nieuwe standaard kan de iPad in meerdere hoeken stevig vastgezet worden dankzij een magnetische clip. De flexibele kijkhoek zorgt voor een comfortabele typ-ervaring. Het Bluetooth-toetsenbord beschikt over goed geplaatste toetsen met een geoptimaliseerde lay-out, compleet met iOS-keuzetoetsen, die zorgen voor een vertrouwde en prettige typ-ervaring.

Verbeterd ontwerp
De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is voorzien van een verbeterd ontwerp dat nog dunner en lichter is dan voorheen. De cover is slechts 6,4 mm dik en weegt hetzelfde als twee derde van het gewicht van de iPad. Dankzij een sterke magnetische clip hecht de cover stevig aan de iPad. Door middel van zijn hoogwaardige aluminium design en bijpassende, stijlvolle afwerking vormt de Ultrathin Keyboard Cover een logische toevoeging voor de iPad.

Beschikbaarheid
De Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air heeft een adviesprijs van 99,99 euro. De Ultrathin Keyboard Cover voor iPad mini en iPad mini met Retina-display heeft een adviesprijs van 79,99 euro. De producten zijn naar verwachting in Nederland beschikbaar via de Apple Stores en op Logitech.com vanaf juni 2014

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel