Logitech komt met nieuwe draadloze speaker

De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker beschikt over speciale drivers die zorgen voor een veelvoud aan geluidsmogelijkheden, met  precieze basrespons en gedetailleerde midden- en hoge tonen. Met deze speaker kunnen gebruikers muziek en video’s afspelen vanaf elke Bluetooth-apparaat tot ruim 10 meter. Hierdoor hebben gebruikers de vrijheid om hun media overal mee naartoe te nemen.

Geluid van theaterkwaliteit voor onderweg
“De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker levert een geluid van theaterkwaliteit voor onderweg”, zegt Jeffery Cheung, product manager voor draadloze luidsprekers bij Logitech. “In het ontwerp van de nieuwe stereo speaker zijn de drivers naar boven en buiten gericht, waardoor een extra krachtig geluid ontstaat.”

Eenvoudig, draadloos verbinden
De nieuwe draadloze speaker van Logitech is eenvoudig aan te sluiten en te bedienen. Gebruikers kunnen het volume aanpassen en telefoongesprekken beheren, zonder ook maar een beat te hoeven missen. Dankzij de ingebouwde batterij kunnen gebruikers bovendien genieten van een 5 uur durende, non-stop playtime. De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker kan eenvoudig worden opgeladen dankzij de meegeleverde micro-USB-kabel.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf augustus 2014 voor een adviesprijs van 69,00 euro. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel