Logitech komt met nieuw toetsenbord voor Samsung Tab S tablets

Logitech introduceert de Logitech Type-S, een dunne en lichte case voor de nieuwe Samsung Galaxy Tab S 10.5-inch. Dankzij het ingebouwde Bluetooth-toetsenbord met een geoptimaliseerde lay-out en mogelijkheid om de tablet te gebruiken vanuit verschillende kijkposities, biedt de Logitech Type-S meer functionaliteit en extra bescherming voor de Samsung Galaxy Tab S 10.5-inch.

"De nieuwe Samsung Galaxy Tab S is opvallend dun en licht. Met dit in het achterhoofd hebben hebben we de Logitech Type-S ontworpen", zegt Mike Culver, vice president en general manager mobility bij Logitech. "Het ontwerp van de keyboard case is een aanvulling op de slanke vormgeving van deze nieuwe tablet en beschikt over Android-sneltoetsen. Goed geplaatste toetsen zorgen voor comfortabel typen en moeiteloos e-mailen en surfen, waardoor de productiviteit onderweg naar een hoger niveau wordt getild."  

Volledige bescherming
Dankzij het gebruik van state-of-the art, waterafstotende materialen is de Logitech Type-S duurzaam genoeg om de tablet te beschermen, zonder concessies te doen aan de slanke vormgeving van de Samsung Galaxy Tab S 10.5-inch. Het Essential Protection System (E.P.S.) beschermt beide kanten van de tablet tegen stoten, krassen en morsen. Daarnaast zorgt het Logitech SecureLock-systeem ervoor dat de tablet stevig vast zit in de beschermende case, maar tegelijkertijd eenvoudig te plaatsen en te verwijderen is.  

Verschillende standen
De Logitech Type-S beschikt over een dual-view stand voor verschillende activiteiten. Plaats de tablet rechtop om e-mails te typen en te chatten met vrienden of leg de tablet plat om een e-boek te lezen of comfortabel te surfen. Dankzij de automatische aan-/uit-functie is de tablet op ieder moment klaar voor gebruik. Daarnaast beschikt de Logitech Type-S over een long-lasting batterij die tot drie maanden meegaat wanneer deze volledig opgeladen is en via de meegeleverde USB-kabel opgeladen kan worden.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Type-S is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf juni voor een adviesprijs van 99,99 euro. 

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel