Logitech introduceert toetsenbord voor verbinden met verschillende platforms

Logitech introduceert een nieuw toetsenbord: het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810. Het toetsenbord is ontworpen voor Windows 8 en is compatibel met Windows, iOS en Android. Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 beschikt over Bluetooth-technologie waarmee maximaal drie apparaten tegelijkertijd verbonden kunnen worden; de PC, tablet en smartphone. Door een enkele druk op de knop kan makkelijk van het ene naar het andere platform gewisseld worden. 


“Mensen gebruiken steeds vaker meer dan één toestel gedurende de dag. We zagen het als een grote kans om het switchen van scherm te vergemakkelijken met het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 als resultaat”, aldus Mike Culver, vice-president brand development consumer computing platforms bij Logitech. “Door gebruik te maken van Logitech’s hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, biedt dit toetsenbord de combinatie van functionaliteit en design die mensen verwachten van gelijktijdige multi-device pairing.”

Slank ontwerp en geborsteld aluminium
Of de gebruiker nu werkt met een Windows 8 PC, iPad of een Android-smartphone, het slanke ontwerp en design met geborsteld aluminium van het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard 810 zorgen ervoor dat het toetsenbord past bij de overige apparaten in huis.

Om de bruikbaarheid van het toetsenbord ’s avonds of bij weinig licht te verhogen, zorgt de automatisch aangepaste verlichting dat de laser-geprinte letters op de toetsen altijd helder en makkelijk te lezen zijn. Daarnaast beschikt het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 over een afstandssensor, zodat de verlichting aangaat wanneer de handen van de gebruiker in de buurt komen van het toetsenbord en de verlichting automatisch dimt of toeneemtnaarmate de hoeveelheid licht in de kamer.

Opladen via USB
Om het gebruiksgemak en de productiviteit van het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 te verhogen kan het toetsenbord via USB worden opgeladen tot een gebruiksduur van tien dagen wanneer de batterij volledig is opgeladen. Dankzij de eenvoudig te gebruiken USB-kabel kan het toetsenbord zelfs tijdens het laden gebruikt worden. Het toetsenbord heeft een handige aan-uitknop en een speciaal indicatielampje geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is. Het Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 heeft specifieke toetsen waarmee de gebruiker makkelijk kan navigeren in het nieuwe besturingssysteem Windows 8. Met de Windows 8 Start-toets gaat de gebruiker makkelijk en snel terug naar het startscherm, terwijl met de toets voor App Switching snel gewisseld kan worden tussen apps.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel