Logitech introduceert beschermende case met toetsenbord voor nieuwe Samsung-tablets

Logitech breidt zijn productlijn van tablet-accessoires uit met de Logitech PRO, een dunne beschermhoes met een ingebouwd full-size Bluetooth-toetsenbord voor de nieuwe 12,2-inch Samsung Galaxy NotePRO en Samsung Galaxy TabPRO. De nauwkeurig ontworpen, tweezijdige folio biedt duurzame bescherming met een slank ontwerp voor de nieuwe tablets van Samsung.

 “Samsung heeft deze nieuwe tablets ontworpen met een 12,2-inch kristalhelder display om de productiviteit en mediaconsumptie te verhogen. Met dat in het achterhoofd hebben we de Logitech PRO ontwikkeld”, zegt Mike Culver, vice-president tablet products bij Logitech. “Logitech PRO beschermt beide kanten van de tablet en heeft tegelijkertijd een slank ontwerp voor dagelijks gebruik onderweg. Samen met het full-size toetsenbord en de sneltoetsen, vormt dit de perfecte combinatie voor het verhogen van de productiviteit en bescherming in een case. Daarmee is het product een perfecte aanvulling op de Samsung Galaxy NotePRO en Galaxy TabPRO.”

Full-size toetsenbord
Logitech PRO beschikt over een full-size toetsenbord die zorgt voor eenzelfde type-ervaring als bij een laptop. Daarnaast beschikt het product over Android-sneltoetsen voor extra gemak bij het openen van bijvoorbeeld recent gebruikte apps, het quick panel en e-mail.
Afwasbaar materiaal
Door de duurzame en afwasbare buitenkant van de Logitech PRO is de voor- en achterkant van de tablet beschermt tegen stoten, krassen en morsen. Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de Galaxy NotePRO of Galaxy TabPRO stevig bevestigd blijft met de folio door middel van lichtgewicht en low-profile clips. Dit systeem is zo ontworpen dat de tablet niet per ongeluk uit de toetsenbord-folio valt, maar deze wel eenvoudig te plaatsen en verwijderen is.
Logitech PRO beschikt daarnaast over een dual-view stand die de Galaxy NotePRO of Galaxy TabPRO in twee ideale standen houdt: rechtop met het toetsenbord vrij om comfortabel te kunnen typen of plat met het toetsenbord verborgen voor het gemakkelijk surfen, lezen of gebruik van de S-pen.
Prijs en beschikbaarheid
Logitech PRO voor Samsung Galaxy NotePRO en Galaxy TabPRO is naar verwachting in Nederland beschikbaar vanaf begin februari 2014 voor een adviesprijs van 129,00 euro. Voor meer informatie, ga naar www.logitech.com.

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel