Lief! accessoires nu al een groot succes

Wie kent Lief! niet? Het babyklerenmerk dat ruim 10 jaar geleden opgericht werd en dat eigenlijk vanaf het begin al een fenomeen was. De Lief! producten worden via eigen winkels, een webshop en een selecte groep winkels in Nederland en ook ver daar buiten verkocht.

In 2008 werd Lief! benaderd door een eerste licentiepartij. Zij wilden producten voor lief! produceren en distribueren. Dat bleek een goed idee, mits het ontwerp en marketing door Lief! zelf gedaan zou worden om de merkidentiteit te bewaken. Al snel meldden andere licentiepartners zich ook. In een korte tijd groeide de collectie enorm; momenteel zijn er naast baby- en kinderkleding zo’n 40 andere lief! productgroepen zoals meubels, behang, servies, fietsen en sinds kort ook mobiele telefoonaccessoires.

Het Tilburgse bedrijf Synthem BV heeft voor Lief! mooie hoesje, tasjes en covers ontworpen voor smartphones, tablets en laptops. Ook headphones en headsets behoren tot hun collectie. Op dit moment heeft Lief! 24 verschillende accessoires in zes verschillende prijscategorieën.

 

Volgens Synthem zijn de producten geïnspireerd door het rijke kleurenpalet en prints van de lief! lifestyle collecties, bedoeld om toestellen op een vrolijke manier te beschermen. Sleutelwoorden voor de collectie zijn: goede pasvorm, uitstekende kwaliteit, kleurrijke en opvallende Lief! lifestyle designs.

Er is gekozen om de accessoires in kleurrijke, vrolijke en daardoor opvallende verpakking te stoppen. Voor de telecomretailers zijn er verschillende displays te koop. De distributie in Nederland wordt gedaan door Mconomy en in België door Mconomy en A&C Systems. Je kunt natuurlijk ook even Synthem mail (tanja.faber@synthem.com) voor aanvullende informatie.

Naast Lief! heeft Synthem nog meer bekende merken in haar assortiment.

Door: de redactie

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel