LG ontwikkelt LG G watch in samenwerking met Google

LG Electronics (LG) werkt samen met Google aan de LG G Watch powered by Android Wear™ en brengt daarmee het Android-platform naar wearables. De LG G Watch werkt met een tal van Android™-smartphones en toont gebruikers relevante informatie op het moment dat men het vraagt of wanneer zij "OK Google" inspreken. Als een van de belangrijkste partners van Google binnen dit domein is LG van plan de eerste LG G Watch in het tweede kwartaal van 2014 op de markt te introduceren.               

De LG G Watch is eenvoudig toegankelijk voor ontwikkelaars en biedt gebruikers de beste Google-ervaring. De ingenieurs van LG hebben vanaf het begin nauw samengewerkt met Google om ervoor te zorgen dat de LG G Watch probleemloos werkt met Android Wear. Na de Nexus 4, Nexus 5 en G Pad 8.3 Google Play Edition is dit het vierde toestel dat LG in nauwe samenwerking met Google ontwikkelt.

"De mogelijkheid om met Google samen te werken aan de LG G Watch is de perfecte gelegenheid voor LG om alles uit de kast te halen op het vlak van design en innovatie", zegt Dr. Jong-seok Park, voorzitter en CEO van LG Electronics Mobile Communications Company. "Met de LG G Watch zorgt LG voor een nieuwe mijlpaal voor wearables na 's werelds eerste 3G Touch Watch Phone in 2009 en de Prada Link in 2008. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit toestel alles in huis heeft om de markt van de smart wearables te veroveren."

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren op dit artikel